ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2019 | 17:02

Ελλαδιτσα

Περασα έναν πολύ δύσκολο μηνα στο εξωτερικό! Εκεί που πήγα για να βρω αυτόν που με έκανε να τον ερωτευτώ και τελικά μου βγήκε κάρβουνο το χρυσάφι..να μάθω ότι βγαίνει και με άλλη και με πόσες ακόμη μιλάει..υπέφερα έναν ολόκληρο μήνα και μπήκα στο αεροπλάνα με κλάμματα στα μάτια..και εκεί που εφτασα Θεσσαλονίκη στην αναμονή για τα διαβατήρια κοιτούσα τον κόσμο σαν χαμένη έτοιμη να κλάψω ξανά ώσπου εφτασα στην κοπέλα που τα ελέγχει,νε κοίταξε και χαμογέλασε και το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι είσαι πολύ ομορφη! Ε βέβαια τι φωτογραφία θα είχες στο διαβατήριο αφού εισια μια κούκλα! Ήταν η πρώτη φορα που χαμογέλασα μετά από τόσο καιρό και θυμηθηκα ποια είμαι.. Και ποια είναι η Ελλαδιτσα μου! Την ευχαριστω αυτή την κοπέλα γιατί με παρηγόρησε χωρίς καν να το ξέρει
17
 
 
 
 
σχόλια
Αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που βρίσκετε κάτι τύπους που μένουν 2-3 χώρες παραπέρα και μάλιστα παίρνετε την όλη φάση μεταξύ σας στα σοβαρά. Τι περίμενες κούκλα μου να κάνει, τόσα χιλιόμετρα μακριά και μόνος του; Εσύ φταις που είσαι ευκολόπιστη μάλλον. Έτρεξες και από πίσω του, και είδαμε τα αποτελέσματα. Δε μπορώ να καταλάβω, πραγματικά.
Παντα φταινε οι γυναικες για σενα caramell ε? απ ο,τι ειδα και σε αλλους σχολιασμους σου γυρνας εδω μεσα και αναπαραγεις στερεοτυπα συνεχως,κατηγορεις την κοπελα που ο τυπος αποδειχτηκε σκαρτος,κατηγορησες μια αλλη που δεν μυρισε τα νυχια της οτι ο αλλος ηταν παντρεμενος...για τον παντρεμενο που κερατωσε ουτε λογος. Εχει η κερατωμενη τον πονο της εχει και εσενα να την βγαζεις φταιχτρα και χαζη που εκανε σχεση. Ε,καποια στιγμη θα δεις και συ τη γλυκα ομως.
Για μια ακόμα φορά μου προσάπτετε ανυπόστατες κατηγορίες.Θέλω να μου πεις ποτέ είπα ότι πάντα φταίνε οι γυναίκες ή πότε το υπονόησα όλα αυτά που μου προσάπτεις, με τεκμήρια παρακαλώ. Όπως κάνω πάντα εγώ. Επιχείρημα-τεκμηρίωση.Επίσης, όταν ανεβάζεις δημόσια την ιστορία σου, είσαι ανοιχτός προς σχολιασμό. Αν δεν θέλουν να σχολιαστούν ας κλείσουν τα σχόλια. Αυτά είναι αυτονόητα. Σχολιάζω βάσει δεδομένων,με ορθολογισμό και ρεαλιστικότητα. 100η φορά που το λέω. Δεν επινοώ πράγματα από το κεφάλι μου. Στην τελική, οι περισσότερες ακραίες δημοσιεύσεις είναι από γυναίκες κιόλας. Αυτό είναι δεδομένο,πάνε μέτρα τες. Δεν με ενδιαφέρει τι είδους φύλο είναι ο οποιοσδήποτε. Είτε τα γραφε άντρας είτε γυναίκα , την ίδια απάντηση θα έδινα. Εσείς οι ίδιοι ενοχοποιείστε και θίγεστε. Βγάζετε πράγματα από το κεφάλι σας.Όποιος έχει τη μύγα,μυγιάζεται.
Σε Έλληνα πηγές?! αυτά του φευγουμε μαζί, πάω να τον βρω κλπ, σε μια ξένη χώρα θέλουν προσοχή, αν δεν υπάρχει μπακαπ πλαν τότε θα έχεις προβλημα, αλλά μη πτοεισαι τώρα και συ για έναν μαλάκα!
Ελλαδιτσα- Κοπελίτσα δυσδιάκριτα τα όρια!Δεν είναι η ευγένεια του Έλληνα! Είναι ο έρως και τα βέλη του που χτυπούν όποιον βρουν! Κοινώς η κοπελιά δεν ήταν ευγενική! Απλά στην επεσε!
Συμφωνώ με το κομμάτι της ευγένειας. Υπάρχει η ευγένεια, κι υπάρχει και η οικειότητα, η οποία μερικές φορές μπορεί να γίνει ενοχλητική όταν ένας από τους δύο συνδιαλεγόμενους δεν έχει δώσει βάση πρώτα. Καταλαβαίνω πως ήταν κοπλιμέντο, μα δεν ήταν ευγένεια επαγγελματία - ήταν έλεγχος διβατηρίων και όχι κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης.Λυπάμαι πολύ για την εμπειρία σας στο εξωτερικό, γιατί όχι μόνο ταξιδέψατε μόνο και μόνο για χάρη άλλου, μα στο τέλος βγήκε σκάρτος ο άνθρωπος, και έτσι έχετε κακούς συνειρμούς. Ωστόσο, μακάρι να βρείτε την ισορροπία σας σύντομα. Θα έρθουν ξανά καλές στιγμές και θα γελάτε στο μέλλον με τη στεναχώρια σας στο αεροδρόμιο.
Φίλε/η μοναχικό παιδί, παραηταν ευγενική για να μην της την έπεσε! Αν ήθελε απλά να είναι ευγενική θα σταματάγε στο "είσαι πολύ όμορφη" και στο χαμόγελο αλλά αυτό το " ε βέβαια τι φωτογραφία θα είχες στο διαβατήριο αφού είσαι μια κούκλα" παραπηγε! Και μόνο το πρώτο σχόλιο θα έλεγε κανείς πως είναι παράξενο να ειπωθεί από μια γυναίκα που δουλειά της είναι να ελέγχει διαβατήρια! Καλά μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά προτιμώ το σενάριο του έρωτα με την πρώτη ματιά στο αεροδρόμιο!:'D Βλέπω πολλές ταινίες τελευταία το ξέρω!!
Scroll to top icon