ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2019 | 15:59

Χωρισαμε... Αλλα...

Ημουν παντρεμενη επι πολλα χρονια.Απο ενα σημειο και μετα δεν πηγαινε καλα η κατασταση και το διαλυσαμε. Εχουμε 2 παιδια. Με προσχημα τα παιδια εχω ενα φαντασμα μονιμως από πανω μου!!! Τις τελευταίες 2 εβδομάδες περασε 2 φορες απο την δουλειά. Του ειπα να μην ξαναπατησει και αρχισε τις απειλες οτι θα με εκδικηθει. Εχω νεο σύντροφο εν τω μεταξυ. Τι να κανω? Να κανω ασφαλιστικα μετρα?Δεν του εχω ζητησει καν διατροφη.Το μονο που θελω είναι να μην τον βλεπω!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να ξεκινήσεις με σύσταση από την αστυνομία. Για να καταλάβει ότι είσαι δυναμική και δεν αστειεύεσαι. Και αν συνεχίσει ασφαλιστικά μέτρα.Δεν είναι να παίζεις με αυτά και κυρίως να μην σωπαίνεις!!!!!!!!!!!!!!
Εσύ δίνεις βάση σε ανούσια πράγματα και προβληματίζεσαι για τις αντιπαραθέσεις με τον πρώην άντρα σου. Αντί να σε απασχολούν αυτές αηδίες, οι τσακωμοί τύπου "θα σε εκδικηθώ", που δικαιολογούνται μόνο σε αφελείς εφήβους, θα έπρεπε να σε απασχολούν τα παιδιά σου. Προφανώς και έπρεπε να διεκδικήσεις διατροφή όταν πρόκειται για τη ζωή των παιδιών σου. Αλλά η δική σου προτεραιότητα είναι να μην τον βλέπεις φυσικά, καθώς ίσως και η νέα σου σχεσούλα. Τα περιοριστικά μέτρα σε μάραναν.
Συγγνώμη πόσο καιρό είστε χωρισμένοι και αυτός ακόμα να το αποδεχτεί ;Μήπως τον χώρισες γιατί βρήκες άλλον άνδρα και για αυτό σε κυνηγάει ;Γιατί δεν μας τα λες καλά.Οχι ότι δικαιολογείται απ'οτι στιγμή που είστε χωρισμένοι αλλά διαλύθηκε η οικογένεια και παίζει να έχει σαλταρει.Πάντως ,υπάρχουν δύο παιδιά στη μέση ,άμα δεν φτάσει αυτός στα άκρα ,μη το φτάνεις και εσύ με περιοριστικα μέτρα.Ειδικα αν τον χώρισες για να είσαι με άλλον και του πουλαγες τρελιτσα ότι δεν πάει καλά ο γάμος σας .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon