ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2019 | 10:02

Τι να σκεφτώ?

Πιστεύω ότι ο σύντροφος μου με πήρε μόνο για οικογένεια και μέχρι εκεί δηλαδή όχι το με αγαπάει η ότι με ερωτεύτηκε.. Αν και δεν το παραδέχεται αυτό ποτέ. Που το στηρίζω αυτό που λέω? Το λέω επειδή είμαστε μαζί δύο χρόνια είμαι 22 χρονών αυτός μεγαλύτερος μου δέκα χρόνια και από την πρώτη στιγμή που με πήρε μου έλεγε να κάνουμε παιδι ενώ εγώ δεν θέλω ακόμα και ακόμα και τώρα με πιέζει. Ανέκαθεν μου είχε πετάξει στον καυγά μια κουβέντα για το ότι δεν κάνουμε παιδί ότι δεν θα σε περιμένω για πολύ ακόμα..ενω δείχνει ερωτευμένος δεν με αφήνει μόνη με φροντίζει.εγω νιώθω ότι μόνο γιαυτό με πήρε και για σας πω και που αλλού νιώθω ότι μου το επιβεβαιώνει είναι όταν χθες μας είπε κάποιος ότι χώρισε μια γυναίκα από τον άντρα της και είχαν και δυο μεγάλα παιδιά. Και μου λέει αυτός οικογένεια ήθελε να κάνει μόνο τι νομίζεις όχι ότι της άρεσε και τον πήρε απλά ήθελε να κάνει οικογένεια η γυναίκα Ε από εκεί τι καταλαβαίνετε?
11
 
 
 
 
σχόλια
Γι αρχή, μην κανεις παιδιά οτι και να γίνει. Αν δε το θέλεις, μην το κάνεις ακόμα, είναι κάτι που θα σε ενώσει με αυτό τον άνθρωπο για πάντα. Ο φίλος σου έχει πολύ προβλημαιτκή συμπεριφορά. Τώρα άχισες να το βλέπεις, είναι καλό σημάδι που οτν αμφισβητείς. Βρες τρόπο να πάρεις πιο πολλές εμεπιρίες, να είσαι σίγουρη για οτν εαυτό σου, ώστε να μη νιώθεις την ανάγκη να είσαι με έναν ακατάλληλο σύντροφο. Μπορείς να βεις κάποιον που θα σε θέλει.
Οταν εκανες σχεση με εναν 10 χρονια μεγαλυτρο σου τα ματια σου που τα ειχες ? Δεν σκεφτηκες οτι αυτος θα ειναι σε αλλη φαση και εσυ σε αλλη ? οτι δεν θα σκεφτεστε το ιδιο οτι θα θελετε αλλα πραγματα?
Γιατί μπλέχτηκες σε μια κατάσταση που εσύ έχεις άλλα θέλω και αυτός άλλα; Εσύ δεν θέλεις να κάνει ακόμη παιδί και αυτός σε πιέζει από τη πρώτη στιγμή. Είσαι πολύ μικρή ακόμα και για τη ζωή σου θα αποφασίσεις εσύ! Με το ζόρι δεν γίνονται αυτά αν δεν υπάρχει κοινή πορεία. Είναι χειριστικός και πιεστικός και δεν δείχνει αυτό ότι σε αγαπάει αληθινά πιστεύω.
σήμερα αν παντρεύοντε κάποιοι άντρες............................. ειν γιαυτό ψάχνουν τυπισα νεαρουλα γόνιμη να τους κάνει απογόνους μην και χαθεί το ιδος τους ............................ θωρούν οτι η γυναικά ειναι κουνέλα μόνον για αναπαραγωγή .................... που τον πέτυχες ??? συνήθως από προξενιά πέφτουν τετοια καλούδια ...........................
Γιατί όχι; Πιθανότητα η κοπέλα δεν έχει εμπειρίες ή οικονομική ανεξαρτησία άρα είναι εύκολο να τη χειριστει και να τη διαμορφώσει όπως αυτός επιθυμεί. Συν του ότι θα χαρεί και τα νιάτα της
Είσαι πολύ μικρή και ανώριμη. Φαίνεται και στον τρόπο που γράφεις και αναπτύσσεις το όλο θέμα και δεν είναι κακό. Αν δεν είσαι τώρα ανώριμη , τότε ποτέ; Μπλεχτηκες πολύ νωρίς με καταστάσεις που δεν έπρεπε και μια μέρα φοβάμαι ότι θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο . Αν θες τη γνώμη μου, κοίτα πρώτα να εξελιχθεις εσύ ως άτομο (συναισθηματικά, κοινωνικά, οικονομικά κτλ ) να πραγματοποιήσεις όνειρα κτλ και όλα τα άλλα θα έρθουν με την ώρα τους. Δεν είσαι μηχανή ωαριών ούτε το αποκουμπι του καθενος που ψάχνεται να νοικοκυρευτει. Ας βρει μια συνομιλικη του που θα είναι σε ίδια φαση ζωής.
Scroll to top icon