ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2019 | 21:40

ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!

Μ αρέσει πολύ εναςσυνάδελφος... Δεν έχει κάνει κάποια κίνηση ακόμη αλλά... Βλέπω ότι κομπλαρει άσχημα... Λογικό... Του ρίχνω εννέα ολόκληρα χρόνια. Είμαι 34 και είναι 25, πράγμα που διαπίστωσα σήμερα απ' το φβ. Γεννηθείς το 1993... Οκ. Ξέχασε το!!!! Ο άλλος συνάδελφος που με γουστάρει είναι 29. Οκ... Παλεύεται. Έλα όμως που εγώ θέλω κάτι σοβαρό κι εκείνος δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι δουλειά θα κάνει!!! Δεν του πολύ αρεσει να δουλεύει (βαριέται). Δεν του πολύ αρέσει να μένει σ' ένα σπίτι ( φιλοξενείται κατά καιρούς σε φίλους του). Δεν του αρέσει η μέρα και το φως του αρέσουν τα σκοτάδια... Ο άλλος συνάδελφος που με πλησίασε ειναι 24 χρονών... Ξέχασε τον και αυτόν.... Τι να κάνω ρε γαμωτο;;;; Το πρώην φλερτ είναι 35 και ήθελε μόνο σεξ. Οι άλλοι που με πλησίασαν επίσης συνάδελφοι ήταν όλοι χωρισμένοι ετών 50+ που δεν βλέπονται. Τι γκαντεμια είν' αυτή;;; Βάλε και το ότι και γω είμαι 34 και φαίνομαι το πολύ 26-27. Επίσης είμαι και αρκετά όμορφη. Θα βρω ποτέ κανέναν;;; Και μετά σου λένε ότι ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ είχες. Κανένας δεν σου έκανε; Μήπως φταίς εσύ τελικά; Ο ένας σου ξινιζει ο άλλος σου βρωμάει!!!!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Είχες γράψει και παλιότερα για τον 25αρη συνάδελφο, έτσι δεν είναι;Διαβάζοντας το τωρινό σου ποστ....μπορώ να πω ότι μου θυμίζεις τον εαυτό μου. Και γω είμαι πολύ picky, αλλά και γενικώς είμαι δύσκολος χαρακτήρας.Δεν είναι κακό. Ίσα ίσα γιατί δεν μπορούν να σε κάνουν ότι θέλουν.
Καλά, τέλος πάντων ηρέμησε. Κάνεις λες και έπιασε φωτιά το σύμπαν και τι θα απογίνουμε. Κούλαρε λίγο, και επικεντρώσου σε άλλα πράγματα. Κομφούζιο γίνεται μέσα στο μυαλό σου. Κι αν διαβάσω άλλη μια "είμαι αρκετά όμορφη, και που το βάζετε και το άλλο, φαίνομαι και πιο νέα", θα βάλω τις φωνές. Εσύ και άλλες 500.000. Απορώ πως σου την πέφτουν 50 φεύγα αν φαίνεσαι τόσο μικρή, με βάζει λίγο σε σκέψεις. Κατά τα άλλα ξέχνα για λίγο τους άντρες και ασχολήσου με τον εαυτό σου. Το μέσα, όχι το έξω.
Το ότι μοιάζει μικρότερη, δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να της την πέφτουν και 50φευγα και 60φευγα και 70φευγα...έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πολλοί πορνόγεροι που θέλουν μικρούλες.
θελω πολυ τοποθέτηση της εδω! αν ηταν αντίστοιχη εξ απο αντρα θα έβλεπεςκαλα εισαι γελοιος, διπρόσωπος, αντιπρόσωπος, εκπρόσωπος, μαζοχιστής, επιφανειακός και....... επιφανειακόςτι ειναι ρε οι γυναικες, παιχνιδακια σου να διαλεξεις με ποια θα παιξεις? αλλα τι περιμενεις?/?/?? αντρες, ολοι ιδιοι... ψεύτες υποκριτές, ανώριμοι που παιζουν με τα αισθήματα μας....!!!11!!1!1!εναθαυμαστικόενα
Mε τον τρόπο που μιλάς για τους ανθρώπους(δεν βλέπονται) και με την τόση έπαρση που έχεις , σου εύχομαι να μην τον βρεις ποτέ, γιατί θα δυστυχήσει ο έρημος και πολύ πιθανόν να σιχαθεί το γυναικείο φύλο.
Ναι, γιατί αν τον βρει αυτός είναι υποχρεωμένος να ενδώσει βλέπεις.Άλλωστε αν ήταν έτσι Κώστα, θα ήμασταν όλοι μισάνθρωποι για όλους όσους έχουμε γνωρίσει (άντρες και γυναίκες) που μας έχουν μαυρίσει την ψυχή.
Scroll to top icon