ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2019 | 01:22

Έγινε χαμός

Χρόνια παντρεμένοι, καί πήγε καί κόλλησε με μια υποτιθέμενη φίλη του και αυτη παντρεμένη με παιδί, είχα ψάξει το κινητό του και μιλάνε όλη μέρα, τπτ πονηρό αλλά αυτή βδέλλα πάνω του και αυτός να της κάνει μπόλικα κομπλιμέντα, βγαίνουν μαζί και με τον άντρα της αλλά εγώ δεν πηγαίνω γιατί μου την σπάει αυτή η γυναίκα, μία φορά έτυχε να βγω και ένιωσα άβολα, ο άντρας της πολύ χαλαρός δεν φαίνεται να τον νοιάζει η τόση οικειότητα τους. Εγώ από την άλλη τα έκανα παντού π..α τον κατηγόρησα σε όλους και φίλους και συγγενείς, οκ λάθος μου αλλά τυφλωθηκα από την ζήλια, τα έχω ψιλοτσουγκρισει και με τούς δικούς του γιατί πειραν το μέρος του αλλά βέβαια γιός τούς είναι.. Σηκώθηκα καί έφυγα από το σπίτι και με είπαν αχάριστη και ζηλιάρα. Τώρα επέστρεψα αλλά δεν τους μιλάω καθόλου. Με τον δικό μου το απόλυτο κενό, τσακωνόμαστε συνέχεια, με αγαπάει αλλά όχι τόσο όσο να με σεβαστεί καί να διακόψει λίγο μαζί τής. Οκ φίλη του είναι έχουν πολύ χημεία αλλά τόσο πια όλη μέρα στο τηλέφωνο ακόμη και τα μεσάνυχτα. Αυτή πάλι σεβασμός μηδεν. Τι ενοχλεί τα βράδια.αλλα έχει το οκ του δικού μου γι'αυτό την έχει στολίσει στην σημασία. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω. Πείτε μου γνώμες. Τον αγαπάω αλλά ξέρει ότι όλο αυτό με ενοχλεί και δεν τον νοιάζει γιατί δεν θεωρείται κάτι κακό αφού είναι φίλοι. Έχουμε γίνει και παντού ρεζίλι με όλα αυτά,που ίσος εγώ προκάλεσα;
8
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικα δε βρισκω κανεναν νορμαλ σ αυτη την ιστορια. Ουτε τον αντρα σου κ τη φιλη του που μιλανε οοοολη την ωρα (ναι ειναι υποπτο σαφώς), ουτε τον αντρα της που ειναι ατάραχος (φαινομενικά εστω), ουτε εσενα που έκατσες κ εξεθεσες τι σας συμβαινει σε φιλους κ οικογένειες. Κατα τ αλλα θα συμφωνήσω με balloon πιο πανω.
Αρρωστημένες καταστάσεις. Αυτός δε θα ξεκόψει ποτέ κι εσύ θα βράζεις στο ζουμί σου.Τα ξεκατινιασματα εξέθεσαν μάλλον εσένα και τώρα θα χαρακτηριζεσαι ως υστερική κατινα χωρίς επίπεδο. Αν δεν έχεις παιδιά καλύτερα να επιστρέψεις στο πατρικό σου και να αναθεωρήσεις συνολικά τον τρόπο σκέψης σου.
Βρες κι εσύ έναν ανάλογο "φίλο", και κάνε το ίδιο.Θα σου πω για πότε θα τον τσουξει.Όσο για τον άντρα της,είναι μεγάλος κερατας και του αρέσει.Ξέρεις,υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Scroll to top icon