ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2019 | 08:00

Αθηνα λείπεις..

"Αθήνα μου λειπεις...", Πότε μου δεν πίστευα πως θα έλεγα αυτη την φράση στην ζωή μου εννοώντας την πραγματικά. Και όμως η επιτυχία μου σε ένα από τα μεγάλα πανεπιστήμια της επαρχίας με έκανε να αναθεώρηση την στάση μου για την Αθήνα. Είναι αρχή ακόμα δε (μόλις 5 ημερες που βρίσκομαι εδώ), και όπως λένε κάθε αρχή και δύσκολη αλλά δεν νιώθω Ο ευατος μου, δεν νιώθω εγώ. Ένα κομμάτι του εαυτού μου λείπει και αυτό είναι η Αθήνα. Μου λείπουν οι παρέες μου (άσχετα που έχω κάνει φίλους εδώ), οι ατελείωτες βόλτες στο κέντρο, η νοοτροπία αυτής της ομορφοασχημης πόλης, τα κίτρινα ταξί, τα βρωμο-σαπιο λεωφορεία, ο ηλεκτρικός, το μέτρο, η γειτονιά μου... Αχ Αθήνα. Θελω να ελπίζω πως αυτά τα Χρόνια που σπουδάζω να περάσουν γρήγορα, έτσι οπως θέλω να έρθω και στην Αθήνα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κατ αρχήν συγχαρητηρια για την επιτυχια σου! Κατα δευτερον ολα όσα περιγράφεις ειναι απλα τα συναισθήματα του φρέσκου φοιτητη που αφησε πισω την πολη του, τους φιλους του, τη ζωη οπως την ηξερε τεσπα κ κανει ενα νεο ξεκίνημα μονος σε μια άγνωστη πολη. Τπτ το καινουριο. Εισαι εκει μοοοονο 5 μερες. Τι περίμενες? Φυσικα κ θα ζοριστεις στην αρχή κ θα σου λείπουν οι δικοί σου ανθρωποι κ η πολη σου. Αλλα με τον καιρο κ φιλους θα κανεις κ θα την καινούρια πολη θα μαθεις κ θ αρχίσεις να περνας καλα κ εκει που εισαι τωρα. Βασική προϋπόθεση φυσικα να εχεις τη διαθεση για ολα αυτα. Αν την εχεις ολα καλα θα πανε. Θα δεις. Καλες σπουδές!
Scroll to top icon