ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2019 | 15:56

Είναι σαν σκουλίκι που με τρώει

Είμαι πολύ ταλαντούχος στη δουλειά μου. Βέβαια, είμαι σχετικά μικρός ακόμα και οι επικοινωνιακές μου ικανότητες δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Έχω καταλάβει πως αυτός ο παράγοντας όμως είναι από τους πιο σημαντικούς.Έχω μια τρομερή ορμή να δουλέψω, να γίνω καλύτερος. Έφυγα από τη δουλειά μου επειδή θεωρούσα ότι δεν βελτιωνόμουν όσο έπρεπε. Δεν ήθελα να χάνω πολύτιμο χρόνο. Και τώρα δες που δεν λειτουργεί τίποτα! Στέλνω μηνύματα για θέσεις που θα με βελτίωναν, τους προτείνω να δουλέψω χωρίς χρήματα, απλά επειδή έχω τρομερή αγάπη για το αντικείμενο, και δεν μου απαντάνε καν! Ξέρω ότι προσπαθώ να επικοινωνήσω με ανθρώπους και εταιρίες που είναι ξεχωριστές, γιατί αυτές πιστεύω ότι θα με κάνουν καλύτερο. Παρόλα αυτα, κανείς δεν απαντάει ούτε για να μου πει πως δεν ενδιαφέρεται ή για να με ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον. Εν πάση περιπτώσει, εχώ είμαι πεισμωμένος. Θα τον βρω τον δρόμο μου. Απλά μου κάνει εντύπωση η δυσκολία που αντιμετωπίζω. Στο πανεπιστήμιο ένιωθα κάποιος, και ήμουν όντως ξεχωριστός. Κανένας όμως δεν θέλει να με εκμεταλευτεί σ’ αυτή τη χώρα. Κανένας δεν βλέπει το δημιουργικό ηφαίστειο που κρύβεται μέσα μου. Κάποια στιγμή θα έκραγεί, και το ξέρω. Γιατί απλά δεν έχω επιλογή. Θα συνεχίσω να προσπαθώ. Όσο μένω στην αφάνεια, οι παλμοί της καρδιάς μου δεν μ’ αφήνουν να κοιμηθώ τα βράδια. Αυτό πρέπει, και θα σταματήσει κάπως.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εκ πρώτης όψεως νομίζεις ότι έχει μια αλαζονεία το κείμενο, αλλά στο τέλος καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ ειλικρινες, ποιο είναι το αντικείμενο της δουλειάς αν επιτρέπεται?
Scroll to top icon