ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2019 | 11:43

Γάμο

Αύριο έχω να πάω στον γάμο μιας πολύ καλής μου φίλης. Το θεμα είναι ότι δεν ξέρω κανέναν από εκεί και η αδερφή μου που ήταν καλεσμένη δεν θα ρθει. Θα πηγαίνατε μόνοι σε έναν γάμο;
17
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα δεν είναι το αν θα πας μόνη, το θέμα είναι με ποιον θα σε έχουν στο τραπέζι (αν ακολουθήσει κάτι τέτοιο). Αν είσαι με τίποτε ελεύθερους/ ελεύθερες της ηλικίας σου, θα είναι μία χαρά. Αν σε βάλουν με τίποτε παππούδια παντρεμένα, θα κόψεις φλέβες αφενός και αφετέρου θα νιώσεις χάλια κατ' αποτέλεσμα.
Στέλλα και η φίλη μου δεν ήξερε κανέναν άλλον, απολύτως κανέναν. Στην εκκλησία γνωρίστηκε με δυο ξαδέρφες της νύφης και μετά στο τραπέζι κάθισαν μαζί. Αφού δεν νοιώθεις και τόσο άνετη, πες στην φίλη σου να κανονίσει να καθίσεις με κάποια παρέα που θα θεωρήσει εκείνη κατάλληλη. Να έχεις και κάτι να πεις εννοώ.
Άμα είναι πολύ καλή σου φίλη να πας. Δεν το βρίσκω κάπως να πας μόνη σου. Να μου έλεγες ότι έχεις να πας σε ένα μέρος που είναι τρομακτικό ,εκεί θα σου έλεγα όχι.
Γι' αυτό σου λέω Στέλλα στην αγκαλιά μου έλα!(:Ναι Στέλλα, θα το κάναμε. Σχεδιάζω μάλιστα να κάνω μόνη μου μια βόλτα στα Βαλκάνια του χρόνου, στον γάμο θα κολλήσουμε;(:
Α πα πα πα. Δεν το κουνάμε ρούπι μόνες μας. Τι θες, να μας κοιτάζουν και να γίνουμε στόχος;; Εδώ στο σινεμά λέει πήγε η άλλη και την κοιτούσαν σαν εξωγήινη, κι εσύ λες να πας μόνη σου σε γάμο; Διαβάζεις παιδάκι μου ή δεν διαβάζεις Εξομολογήσεις; Σε λίγο θα μου θες να κάνεις και τίποτε ταξίδια μόνη σου. Ε μα δεν τρώγεσαι.
Scroll to top icon