ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2019 | 12:21

Γιατί να με ενοχλεί άραγε τόσο

Ο σύντροφός μου δεν είναι ερωτευμένος μαζί μου και δεν ήταν ποτέ χωρίς να έχουμε ιδιαίτερη μακροχρόνια σχέση. Ξέρω ότι του αρέσω και με νοιάζεται αλλά εμένα με ενοχλεί αυτό ενώ θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει λόγος να με πειράξει. Του είπα ότι ούτε εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του και κάπου μέσα μου ήθελα να τον πειράξει, του έφτανε να τον αγαπώ είπε. Ενώ λοιπόν με συγκινεί το ενδιαφέρον του που το βλέπω κάθε μέρα, ενώ δείχνω και νιώθω το ίδιο ενδιαφέρον με ενοχλεί αυτή η έλλειψη έρωτα και λογικά είναι δικό μου το πρόβλημα. Απλά αναρωτιέμαι αν είναι τόσο παράλογο που με ενοχλεί πέρα από τον θιγμένο μου εγωισμό.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τι εννοείς είναι δικό σου πρόβλημα; Φαίνεται ότι σε πειράζει που δεν είναι ερωτευμένος πια μαζί σου, άρα έχεις μια ανάγκη, η οποία δεν καλύπτεται στη σχέση αυτή. Εσύ επιλέγεις εάν θα συμβιβαστείς ή αν θα ψάξεις κάτι άλλο.
Χμμμ...όταν τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.Αν κάνετε συχνό και ποιοτικό σεξ και δεν είστε αδερφάκια, μην φοβάσαι τίποτα.Δεν είναι περίεργο που τόσες γυναίκες έχουν την αίσθηση του ανικανοποίητου στις ερωτικές τους σχέσεις, δεδομένου ότι μας πιπιλίζουν μέσω της ποπ κουλτούρας (ταινίες, rom com, βιβλία, chick lit) ότι το βασικό πράγμα στη ζωή μας είναι μας ερωτευτούν τρελλά κι όλη η χωή μας θα πάρει νόημα.Αντίθετα στους άντρες λένε να γίνουν αστροναύτες, εφευρέτες, υπερήρωες, να σώσουν τον κόσμο κλπ. Η διαφορά τα λέει όλα, νομίζω.
Αν η έλλειψη έρωτα συνεπάγεται κ την έλλειψη του ανάλογου πάθους στη σχέση, τότε δεν το βρίσκω παράλογο που σε ενοχλεί. Κ τους φίλους μας τους αγαπάμε, αλλά δεν επιλέγουμε να κάνουμε σχέση μαζί τους! ;-)
Scroll to top icon