ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2019 | 20:05

Πολυ λαδι και απο τηγανιτα....τιποτα ???????

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1.Εχω μιλησει μαζι της 3-4 φορες απο 5 λεπτα μονο, λογω πιεσης χρονου και αποφασιζω την επομενη φορα που θα την δω, να την φλερταρω γιατι μου αρεσει παρα πολυ και θελω να την γνωρισω.ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2.Το συζηταω με εναν φιλο μου, ο οποιος τελικα την ξερει και εχει αρκετη οικειοτητα μαζι της, προσφερεται να την ρωτησει απ'εξω-απέξω αν ειναι ελευθερη, οπου τελικα του λεει οτι ειναι ελευθερη. Υποψην, αυτη ειδε τον φιλο μου και εμενα να μιλαμε.ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3.Την βλεπω, μιλαμε, "ορμαω", αλλα δεν μου απανταει. Την ξαναρωταω και μου λεει οτι ειναι με εναν ανθρωπο αρκετο καιρο αλλα επειδη και οι δυο δουλευουν πολλες ωρες και αναποδα ωραρια, δεν βλεπονται, με αποτελεσμα να νοιωθει σαν να μην ειναι μαζι του. Στο τελος του διαλογου με ρωταει αν θα με ξαναδει και της λεω ναι, αν τυχει.ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4.Την ξαναβλεπω, και "ορμαω" παλι, αλλα μου λεει οτι δεν γινεται να πιουμε ενα ποτακι στο χαλαρο γιατι εχει σχεση.ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5.Βλεπει τον φιλο μου και ειναι διστακτικη μαζι του. Του λεει οτι εχει τρεχαματα και δεν ξερει τι θα κανει με τον φιλο της, οπου τον τρεχει και αυτον, και ολο την παρακαλαει να πανε ενα 2ημερο, εκδρομη και αυτη του αρνειται. Γιατι αραγε, του αρνειται ? Πιστευω πως δεν εχει σχεση με κανεναν, αλλα δεν μπορω να το αποδειξω.ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6.Την ξαναβλεπω μου μιλαει και με ρωταει ποσο καιρο εχει να με δει. Της απανταω αυθορμητα οτι δεν θυμαμαι, και τοτε αλλαξε ολο το προσωπο της. Ξενερωσε, δεν περιμενε τετοια απαντηση, και την πειραξε. Γιατι αραγε ? Στο τελος του διαλογου , μου ειπε οτι χαρηκε που με ειδε και εφυγε βιαστικη με μουτρα στο πατωμα.ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7.Εχουν περασει σχεδον 2 μηνες, με βλεπει, ηξερα οτι εφυγε διακοπες, με ρωταει αν θα φυγω καθολου διακοπες, της απανταω, και μετα μιλαει στο τηλεφωνο της με φιλη. Ελεγε για διακοπες, αλλα το τηλεφωνημα οσο κοιταγα αλλου, εκλεισε χωρις να χαιρετηθουν, σαν να μην μιλαγε με κανεναν. Απο τον Αυγουστο δεν εχουμε μιλησει ακομα.Τελικα ρε παιδια, πως την βλεπεται την "κουκλιτσα" ?Θελει κατι αυτη, ή απλα παιζει και δεν ξερει τι θελει ?Συγγνωμη για το μακροσκελες σεντονι.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ψαχνεται να κανει την τυχη της αλλου , οταν δει οτι δεν υπαρχει κατι θα γυρισει στο σιγουρακι.Δεν θελει οτι εσενα να σε ακυρωσει εντελως αλλα ουτε και το παιχνιδι με αλλον να σταματησει , παιζει μπαλιτσα .Γνωμη μ ειναι να το αφησεις στο παρελθον σου αυτο και να προχωρησεις μπροστα να κανεις μια νεα γνωριμια με ξεκαθαρα ναι, οχι και συναισθηματα.
Το έχασες στο τέλος του επεισοδίου 3:"Στο τελος του διαλογου με ρωταει αν θα με ξαναδει και της λεω ναι, αν τυχει."Αν τύχει...όπως λέμε αν τύχει να βρω καλά αμπελουφάσουλα Οκτώβρη μηπνα στην λαική, αν κερδίσω το Τζόκερ, κι αν ευλογήσει ο Κύριος να κάνει λίγο δροσιά στην Αθήνα....φέξε μου και γλίστρησα, δηλαδή!Από τότε ξενέρωσε και η άλλη σου απάντησγ την ξενέρωσε τελειωτικά. Οι γυναίκες τρελλαίνονται να νιώθουν μοιραίες, ότι καίνε καρδιές, βρε. Άκου θα ξαναιδωθούμε "αν τύχει"!
Δεν το διάβασα όλο αλλά ωχ μάλλον γουστάρει τον φίλο σου. Σε εκείνον είπε πως είναι ελεύθερη , σε σένα όχι. Το άλλο σενάριο είναι ότι κατάλαβε ότι τον έβαλες να μάθει για εκείνη, κολακευτηκε και της αρέσει απλα να σε τρέχει για να νιώθει γκομεναρα.
Scroll to top icon