ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2019 | 07:57

Αχ έρωτα

Λοιπόν συνάνθρωποι έχω να σας πω ότι ο έρωτας όταν εμπεριέχει έντονο πάθος κι έξαψη τρελαίνει το μυαλό.Όλοι ακόμα και οι πιο σκληροί άνθρωποι γίνονται αλοιφή μπροστά στον έρωτα.Ή ακόμα και οι πιστοί μεταλάδες ή ροκάδες μπορεί να βρεθούν να ακούνε λαϊκά καψουροτράγουδα όταν έχουν ερωτευτεί για τα καλά.Ή κάτι ''σκληροί'' ράπερς πρώην ''σκληρών'' συγκροτημάτων που πλέον τα τελευταία χρόνια γράφουν σουξέ για λαϊκούς ή ποπ τραγουδιστές εμπνεόμενοι κι αυτοί από την καψούρα τους.Αυτή η μετάλλαξη που παθαίνουμε στον έρωτα.Ναι, την έχω πάθει κι εγώ με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που καίει την ψυχή μου.Μ' έχει κάψει , κάρβουνο με έχει κάνει.Την θέλω τόσο πολύ, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ερωτευμένος είμαι μαζί της, ούτε η ίδια δεν το διανοείται.Και δε γίνεται να το μάθει κιόλας.Φαντάζομαι να παίζει το τραγούδι ''προκάλεσέ με'' -δε σας λέω ποιού τραγουδιστή είναι, αν θέλετε ανακαλύψτε το μόνοι σας- και να φιλιόμαστε με πάθος όση ώρα διαρκεί το τραγούδι.Έρωτας. Τι γλυκιά συμφορά.
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν το λες μήπως και ηρεμήσεις λίγο; Το ανεκπλήρωτο γιγαντώνει το πάθος, τον πόθο, την επιθυμία. Μήπως είναι καλύτερα να πεις κάτι, αντί να βασανίζεσαι ακούγοντας καψουροτράγουδα;To θέμα ξέρεις ποιος είναι ο έρωτας να αλλάζει τον άνθρωπο προς το καλύτερο, όχι προς το χειρότερο. Δυστυχώς συμβαίνει και αυτό...Μακάρι ο έρωτας να έκανε τους ανθρώπους πιο τρυφερούς, πιο συναισθηματικούς, πιο καλοσυνάτους, πιο χαμογελαστούς μόνο.
Scroll to top icon