ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2019 | 11:30

........

Άνεργη με δύο γονείς που τσακώνονται κ σκοτώνονται ασταμάτητα κ μια σχεση που σε κάνει να θες να κλείστεις σε ψυχιατρικό άσυλο..That's my incredible life...
6
 
 
 
 
σχόλια
Δύσκολα τα πράματα γενικά ονειροπόλα. Δεν ξέρεις πια ποιο είναι το ψέμα και ποια η αλήθεια. Δεν εμπιστεύομαι ούτε εγώ εύκολα πια. Τα πολλά λόγια γενικά είναι φτώχεια. Αυτό κατάλαβα. Πιστεύω σε μένα περισσότερο. Σπάνιο να βρεις πια τον άνθρωπό σου. Απογοητευτικά τα πράματα και όσοι έχουν κάποιον/κάποια να λένε πως έχουν σχέση είναι για κλάματα. Και μένα δεν μου αρέσει η συνεχή μοναξιά αλλά καλύτερη είναι από τα αρπακτικά και τους χαμαιλέοντες. Σωστές κοπέλες δυσκολεύονται και κάποια σούργελα μια χαρά βολεύονται. Οκ άστο δεν πειράζει. Η ζωή μου αρκετά δύσκολη σε όλα! Αλλά παλεύω για να τη παλέψω. Να προσέχεις και συ!
Κάποιος πάτησε αναφορά και στο δικό μου σχόλιο επί του θέματος. Τα κόμπλεξ σε όλα τα μεγαλεία. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Ούτε πρόσβαλα κάποιον ούτε τίποτα. Τεσπα.
Καταρχάς, διάλυσε τη σχέση σου αφού σε βλάπτει ΤΟΣΟ πολύ όσο περιγράφεις. Σε δεύτερο επίπεδο, βρες να κάνεις μία οιαδήποτε δουλειά. Όπως τα περιγράφεις, εν μέρει είναι επιλογή σου όλο αυτό το οποίο βιώνεις.
Scroll to top icon