ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2019 | 00:16

Ερωτευμένος

Πέρασαν 9 χρόνια χωρίς να κάνω κάτι με γυναίκα, πέρα από την πρώην.Από τις αρχές του χρόνου, φέτος, λίγα χρόνια μετά το χωρισμό, έχω κάνει πράγματα με 3 κοπέλες αλλά... όπως ένιωσα με την κοπέλα που ήταν ο λόγος της αποχής μου από το σεξ για 9 χρόνια δεν ένιωσα.Με την πρώην δεν έκανα τίποτα ερωτικό ούτε καν την είδα ποτέ από κοντά όσο μιλούσαμε όμως όσα ένιωθα κάθε φορά που μιλούσα μαζί της δεν τα έχω νιώσει ποτέ για καμία, ούτε καν όταν έκανα ορισμένες φαντασιώσεις μου πραγματικότητα φέτος, έστω και από το ίντερνετ.Άτιμο πράγμα η κατάθλιψη ειδικά όταν γίνεται αιτία να κλειστείς στο σπίτι την περίοδο που θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.Που να πεις τι και πως να γυρίσεις τον χρόνο πίσω...Όσο συνέρχομαι από την κατάθλιψη τόσο πιο πολύ πόνο νιώθω για την επιλογή που έκανα τόσα χρόνια να μην βγαίνω από το σπίτι και να πετάξω όνειρα και τον έρωτα της ζωής μου στα σκουπίδια.Εύχομαι να υπάρχει επόμενη ζωή και να έχω καλύτερα μυαλά τότε και περισσότερο θάρρος, το μόνο που μου δίνει δύναμη να μην καταρρεύσω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν κατάλαβα σωστά, εδώ και 9 χρόνια είστε μόνος, μιλάτε με την πρώην κατά καιρούς, και δεν μπορείτε να την ξεπεράσετε; Αυτό έχω καταλάβει. Αν ισχύει, πάντως, τότε τα 9 χρόνια μού φαίνονται πάρα πολλά, ενώ αν είναι τόσο δυνατά τα συναισθήματα, γιατί να είναι πρώην; Διαφορετικά, ίσως να κάνατε κάτι για την κατάθλψη και μετά να κοιτούσατε ν' αποκτήσετε κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας, κάτι που να σας κάνει να έχετε την αίσθηση ότι έχετε εξελιχθεί σαν άνθρωπος και ότι η πρώην σας πλέον είναι κάτι που έχει πάψει ν' αποτελεί κομμάτι σας.
Έχω κενά στην αφήγηση. Με την πρώην τα είχατε πριν 9 χρόνια; (Γιατί γράφεις "φέτος λίγα χρόνια μετά το χωρισμό".) Δεν κάνατε κάτι ερωτικό ούτε είχατε συναντηθεί από κοντά άλλα φέτος έκανες κάτι ερωτικό με 3 κοπέλες ;
Μην αυτομαστιγωνεσαι και κάνεις την ψυχολογία σου ακόμα χειρότερη. Πάρε από την εμπειρία σου ένα καλό μάθημα για το μέλλον. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη, κακές επιλογές στη ζωή τους που είχαν ως συνέπεια να χάσουν ευκαιρίες και να ζήσουν ζωή πολύ χειρότερη από αυτήν που θα μπορούσαν. Η ζωή είναι μπροστά, έχεις όλο το χρόνο για να ζήσεις όσα θες. Βγες έξω και ζήσε!
Scroll to top icon