ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2019 | 04:08

Ψυχολογικά

Γνωριστηκαμε στο μεταπτυχιακο,στην αρχη βγαιναμε ολοι μαζι κ ολα ηταν ωραια,μεχρι που ξεκινησε να με φλερταρει κ μ αρεσε. Ξεκινησε τα αντ,τα φολλοου αλλα λαικ ποτε σε μενα. (Παιδια σορρυ αλλα ειχε σχεση τελικα σε αλλη χωρα η κοπελα του,[Το εμαθα απο την κοινη μας γνωστη οταν της ειπα οτι μ αρεσει ο συγκεκριμενος]οχι οτι θα εκανα κατι μαζι του γτ σε ζευγαρια δε χωνομαστε απλα μ αρεσε που καποιος εκδηλωσε ενδιαφερον.) Και καπου εδω ξεκιναει ο παραλογισμος..Το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειχα θεμα να συνεχισουμε να κανουμε παρεα σαν παρεα ολοι μαζι,αλλα αυτος απομακρυνθηκε μονος του. Και το ποιο αστειο ρωτησε την κοινη γνωστη μας αν δεν τον συμπαθω,γτ λεει παρατηρησε οτι ειμαι απομακρη κ δεν του μιλαω. Κατι που δεν συμβαινει. Με κοιταει ακομη στα μαθηματα αλλα σημασια δε μ δινει κ οταν καθομαι με την γνωστη μιλαει σε αυτην σαν να μην υπαρχω. Ψιλοτρελαινομαι λιγο με αυτη τη συμπεριφορα,αλλα νταξει συμβαινουν στη ζωη αυτα.Το μονο που θελω να μ πειτε ειναι αν πιστευετε οτι με αντιπαθει γτ πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.
6
 
 
 
 
σχόλια
Να σταματήσεις να ασχολείσαι και να πλάθεις σενάρια. Έχεις σχέση. Αυτό σου είναι αρκετό ; Λίγη τσιπα πια. Αν αυτός δεν την έχει τουλάχιστον εσυ. Τι είναι αυτό το πράγμα να κολλάτε σε αυτούς/ες που είναι σε σχέση ;
Χμ, ίσως να ήθελε να απομακρυνθεί για να το διαχειριστεί, γιατί μπορεί πράγματι να ένιωσε μια συμπάθεια για εσάς, κι η οποία να εξελισσόταν σε κάτι παραπάνω υπό κάποιες περιστάσεις, και τότε θα μπέρδευε και τους δυο σας, αφού αυτός είναι σε σχέση. (Κι ειδικά σχέση από απόσταση που θέλει γερά νεύρα και στιβαρές προθέσεις, και πάλι δεν πετυχαίνει για όλα τα ζευγάρια.)Σκεφτείτε, επίσης, το ενδεχόμενο εκείνος να "ψάρευε" την κοινή σας γνωστή, γιατί μπορεί να ήθελε ν' ακούσει ότι εσείς έχετε ελπίδες ή αισθήματα κτλ. Ποτέ δεν ξέρετε για τις προθέσεις των άλλων. Ίσως είναι καλύτερο που κρατάτε απόσταση, πάντως. Αν εκείνος δεν θέλει να βρίσκεται στην κοινή σας παρέα, δικαίωμά του και μόνο εκείνος γνωρίζει το γιατί δεν θέλει.
Πάντως μένω άναυδη . Μέσα στην lifo έμαθα τι παιχνίδια παίζονται στο 'μου αρέσεις σου αρέσω" σε θέλω αλλά παίζω εκπληκτικά παιχνίδια. Δεν έχω μάθει σε τέτοια. Έχω μάθει την κατά μέτωπο επίθεση δηλαδή έρχομαι και σου λέω αυτό εκείνο το άλλο. Δηλαδή οι σημερινές τάσεις στο φλερτ καίνε τον εγκέφαλο. Και δεν ειρωνεύομαι νιώθω όντως έτσι.
Συμφωνώ μαζί σας εδώ, δυστυχώς έτσι είναι... Ωστόσο, και πάλι θέλω να πιστεύω πως εφόσον λειτουργούν έτσι, τότε μάλλον δεν θέλει αρκετά ο άλλος. Στην περίπτωση αυτή ήταν ήξεις αφήξεις ο άνθρωπος επειδή έβλεπε πως μια κατά μέτωπο επίθεση θα είχε κόστος στην υπάρχουσα σχέση του. Το λάθος του είναι ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί σωστά, προφανώς, γι' αυτό και "τρώγεται" αν δεν λαμβάνει τη μερίδα προσοχής που πιστεύει ότι αξίζει ο καταπληκτικός του εαυτός από την εξομολογούμενη.
Scroll to top icon