ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2019 | 14:56

Κρίση ηλικίας

Είμαι γυναίκα 37 ετών και σήμερα ένας 25άρης με είπε θεία. Ήμασταν στην στάση εγώ και μια κοπέλα και μου λέει κάτι αυτός και του λέω δεν κατάλαβα τι είπες. Και μου απαντάει "δεν μίλησα σε σένα θειά, αλλά στο μωρο εδώ" δείχνοντας την κοπελίτσα. Εντάξει καλά κρατιέμαι, μου λένε ότι είμαι όμορφη και ότι μικροδείχνω. Αλλά αυτό το θεία κάπως μου κατσε. Θα μου πεις με τι ασχολούμαι; Με βλακείες... Θεωρείται μεγάλη μια γυναίκα στα 37;
16
 
 
 
 
σχόλια
E ναι άμα έχει το γνωστό στυλ του ψευτομαγκα κ αναιδη τσουτσεκιου είσαι όντως θεία εγώ είμαι 35 κ νιώθω πολύ μικρότερη νούμερα είναι τίποτε άλλο κ ναι στο ελλαντα είναι πολύ πολύ πιο εντονο το age limit σε πολλά μην μασάς κ ζήσε!!!!
Εγώ αυτό το πράγμα με την κρίση ηλικίας γιατί δεν το καταλαβαίνω; Εννοώ ότι κάθε ηλικία έχει τη δική της χάρη. Το να μεγαλώνεις είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν τρόπος να το αποφύγει κανείς, εκτός εάν πεθάνει! Εκεί που είμαστε ήσασταν και εκεί που είστε θα έρθουμε.
Έλα κι εσύ που ασχολείσαι με τον αναγωγο που πούλησε δήθεν μαγκιά για δείξει στην πιτσιρίκα πόσο γαμάτος είναι. Για μένα, που κοντεύω τα 42, είσαι νέα. Για έναν 70αρη είσαι πιτσιρίκα, για έναν 20αρη είσαι μεγάλη, για έναν 15αρη άστο καλύτερα. Μην κολλάς σε τέτοια. Συμφιλιωσου με τον εαυτό σου και την ηλικία σου και δε θα σε αγγίζουν τέτοια σχόλια.
Scroll to top icon