ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2019 | 10:49

Δεν υπάρχει εγχειρίδιο

Γυναίκα εδώ. Καλές οι συμβουλές για το φλερτ αλλά το φλερτ δεν είναι όλη η ζωή. Το φλερτ είναι ένα υπερεκτιμημένο αρχικό στάδιο το οποίο κάποια στιγμή φεύγει and reality sinks in. Όταν είσαι 20 και 25 μπορεί να ενθουσιάζεσαι με τα δείπνα και τα κεριά και τις σούπερ ερωτικές ατάκες γιατί μέχρι εκεί σου κόβει. Όσο μεγαλώνεις θες πιο ανθρώπινα και πρακτικά πράγματα. Όχι τραβηγμένους ιπποτισμούς που εκ των πραγμάτων δεν θα κρατήσουν. Ευγένεια και σεβασμό ναι αλλά αυτά εκφράζονται και εκτός ψαγμένων εστιατορίων ή μπαρ και χωρίς κεράσματα. Όταν βγαίνω με άντρα και μου αρχίζει τις υπερβολές προσωπικά ανατριχιάζω. Δεν το θεωρώ ειλικρινές ούτε κάτι που θα έχει διάρκεια. Μου φαίνεται σαν στρατηγική να πλασάρει κάτι που δεν είναι για να κερδίσει δεν ξέρω τι. Επίσης δεν θεωρώ ειλικρινές να σκάσω εγώ σε ραντεβού με προσωπείο και ντυμένη και φτιαγμένη στην πένα εάν αυτό δεν είναι η καθημερινότητά μου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να αγαπηθώ γι' αυτό. Το ίδιο θέλω και από τον άντρα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Το να είσαι ο εαυτός σου είναι το καλύτερο χωρίς τα προσωπεία. Παίζει όμως πολύ σημαντικό ρόλο το να είναι κάποιος/κάποια περιποιημένος/η και να είναι μια καλή και υγιή συνήθεια. Περιποιημένοι πρέπει να είμαστε και χωρίς σχέση.
Το φλερτ είναι απλά η προσέγγιση της αρχής. Σήμερα, όλα είναι μία απλή εικόνα, όλα γίνονται fast track. Σκέφτομαι, πόσο διαφορετικά θα ήταν να δίναμε ελάχιστο χρόνο. Έχει συμβεί να έχω θετική εντύπωση εκ πρώτης όψης, ενώ τη δεύτερη φορά να δω έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο. Και το τελείως αντίθετο: με μία δεύτερη ματιά, να δω πολλά θετικά που δεν μπόρεσα να τα δω την πρώτη φορά λόγω συνθηκών.
Το να βγεις περιποιημένη και καλοντυμένη δείχνει σεβασμό στο σύνοδο σου και το αντίστροφο, το να ντυθεί και να περιποιηθεί ο συνοδός σου δείχνει σεβασμό σε εσένα.
Scroll to top icon