ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2019 | 17:52

Ακούω γνωμες

Είμαι αναπληρώτρια σε ένα πολύ μικρό νησί, πολύ μικρό. Και που λέτε περπατούσα σήμερα, από τις σπάνιες φορές που βγαίνω καθώς δεν έχει τίποτα να δεις, σκέτη ερημιά, και μου την είπε μια γιαγιά γιατί δεν την χαιρετώ όταν περνάω μπροστά από το σπιτι της! Της είπα απλά καλημέρα με χαμόγελο και αυτή έλεγε τα δικά της με υφακι και ειρωνεία , ωστόσο έβαλα τα ακουστικά στα αυτιά και την προσπέρασα. Σιγά μην καθόμουν να ασχοληθώ.Γενικά χαιρετώ, αλλά αυτή ειλικρινά δεν την είχα προσεξει(μάλλον καθόταν πάντα στην αυλή-καραούλι-κουτσομπολιό). Παρ'ολ' αυτά πειραχτηκα. Κάνω τη δουλειά μου, δεν ενοχλώ κανέναν, δε δίνω δικαιώματα και πάλι κάτι θα βρουν να πουν. Άφησα το σπίτι μου 15 ώρες μακριά και νομίζουν έχω την όρεξη τους. Τα παιδιά με λατρεύουν, όμως και πάλι... Έχουμε ένα μήνα στο σχολειο, έχουμε ήδη γεμίσει σχεδόν τα μισά τετράδια με φωτοτυπίες κτλ., έχουμε ήδη κάνει διαγωνίσματα, βίντεο κτλ, κάνω δύο τάξεις παράλληλα, και παρ' ολ' αυτα ήρθε μάνα της προάλλες και μου είπε γιατί δε βάζω τίποτα το Σαββατοκύριακο και να κάνω και γραπτό λογο. Της απάντησα κομψα και την έβαλα στη θέση της θεωρώ, της εξήγησα πώς και πότε θα μπω σε γραπτό λόγο, της τόνισα πως ως εκπαιδευτικούς με το δυναμικό της εν λόγω τάξης θεωρώ πως έχει προτεραιότητα η γραμματική, της ξεκαθάρισα πως δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ κόκκινο στυλό γιατί είναι αντιπαιδαγωγικο (ναι, είχε λόγο και στο πως θα διορθώσω) και με τα πολλά μαζεύτηκε κάπως και μου είπε στο τέλος ναι βλέπουμε ότι γίνεται δουλειά κτλ, ωστόσο σήμερα με είδε έξω και δε με χαιρέτησε καν. Δεν ξέρω τι θέλουν, θα κάνω αυτό που εγώ κρίνω σωστό ως παιδαγωγός, όμως απορώ και γιατί κάνουν έτσι και γιατί νομίζουν πως ξέρουν τα πάντα. Τα παιδιά μου ειχαν πει μια μέρα, όλες εδώ κουτσομπολιό κτλ. Από μικρο και από τρελό...Και για να μη μιλήσω για τη δήμαρχο που ούτε καν μας καλωσορισε στον αγιασμό, ούτε καν τυπική χειραψία... Μόνο στα κανάλια ξέρουν να βγαινουν.Μενω εδώ μόνο για τα παιδιά, ούτε για τα λεφτά ούτε για τίποτα άλλο. Ειλικρινά μόνο για αυτά δεν τα παρατάω να φύγω. Σήμερα μου είπαν είστε η καλύτερη που ήρθε ποτέ. Τα λατρεύω. Αθώες ψυχές.
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τα πας καλά κ με τους μεγάλους, όχι μόνο με τα παιδάκια. Μια καλημέρα ένα γεια go a long way στις μικρές κοινωνίες. Δες τους μεγάλους σαν τα παιδιά που μαθαίνεις διάφορες δεξιότητες, απλά ίσως αυτοί δεν ήσαν τυχεροί να έχουν καλούς δασκάλους.
αυτο!μη δινεις σημασια στα υπολοιπα.ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα.κ να ραψουν ασφαλως το κουστουμακι σου.μονο τα παιδια θα σου δωσουν πισω αυτο που με χαρα κ ευθυνη τους προσφερεις.keep going
Αγαπητή εξ θα έλεγα να ηρεμήσεις και να μην συγχύζεσαι. Δεν σε γνωρίζουν και δεν μπορούν να σε εμπιστευτούν... χρειάζονται χρόνο. Στα μικρά μέρη υπάρχει πολύ κουτσομπολιό αλλά μην ασχολείσαι. Οι γονείς συχνά λένε τα δικά τους αλλά εσύ πρέπει να εφαρμόζεις αυτό που θεωρείς παιδαγωγικά σωστό όπως και κάνεις.
Scroll to top icon