ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2019 | 12:47

Ποιος ο λόγος να μην λέμε αυτά που νοιώθουμε?

Δεν καταλαβαίνω για μερικοι τα βάζετε με κάποιους που θέλουν να δείξουν σε κάποιους ανθρώπους δεσμευμένος ότι τους θέλουν. Ποιο είναι το πρόβλημα? Εάν ο άλλος είναι καλά στη σχέση του θα ρίξει μια ωραιότατη χυλόπιτα στο 3ο προσωπο και θα λήξει το θέμα. Τώρα όμως εάν προκύψει κάτι ερωτικό προφανώς και η σχέση δεν τραβούσε οπότε ποιος ο λόγος να κρατάει κιόλας?
12
 
 
 
 
σχόλια
Γινεται αυτο που ειπε η furfulo παραπανω.Εξομολογουνται οι 3οι μετα.δε μου φερθηκε καλα,κ θα χωριζε,μα αφου ερωτευτηκα τι να κανα κ αλλα δραματα.ενω φιλε/η το ξερες.Γι αυτο καλο ειναι αυτα να μην ξεκινανε καν.Δεσμευμενος/η =Χ απ την αρχη.
Η απαντηση στους εχοντες αξιοπρεπεια/αυτοεκτιμηση ειναι προφανης στο ποιο ειναι το προβλημα.Στο αντιστροφο ομως:Αν δεν πει καποιος στην/ον δεσμευμενη/ο τι νιωθει κ βρει εναν ελευθερο η κ κανεναν,ποιο ειναι το προβλημα?
Το "την πέφτω" είναι πιο χυδαίο. Άλλο το εκφράζω τα συναισθήματα που νιώθω σε κάποιον, και άλλο του "την πέφτω". Η διαφορά έγκειται στον σκοπό. Σκοπός του "πεσιματος" είναι η ερωτική ανταπόκριση , ενώ σκοπός της εκδήλωσης των συναισθημάτων δεν είναι πάντα η ανταπόκριση. Μπορεί να θέλει ο άλλος να εξωτερικευσει τα συναισθήματα του στον άλλον για να τα βγάλει από μέσα του, για να ξελαφρωσει και χίλια δυο.
Δεν νομίζω οτι αν γίνει αυτο, θα το καταλάβεις έγκαιρα... Το πιο πιθανό είναι να το κανει στα κρυφά πισω από την πλατη σου μέχρι που κααααποια στιγμή θα το καταλάβεις! Το θεμα ειναι οτι ήδη θα εχεις χάσει καποιον χρόνο...
Ας αναφέρω και αυτό που, πολύ βολικά, ξεχνάτε. Να δημιουργηθεί κάτι ερωτικό, η σχέση του να τραβάει αλλά για λόγους βιοποικιλότητας να τσιμπάει μεζεδάκι από το προσφερόμενο τρίτο πρόσωπο και να μένετε (τουλάχιστον) στα κρύα του λουτρού οι εμβόλιμοι, γράφοντάς μας δακρύβρεχτες εξομολογήσεις για το πόσο άδικα σας φέρθηκε.Το "ναι, αλλά για τον μπερμπάντη δεσμευμένο/παντρεμένο δε λέτε κάτι", δεν έχει εφαρμογή σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί δεν μας εξομολογείται ο μπερμπάντης δεσμευμένος/παντρεμένος. Εσείς οι "σφήνες", μας εξομολογείστε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon