ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2019 | 11:23

Μπερδεμα

Πώς να πω σε έναν άντρα ότι ειμαι ερωτευμένη μαζί του? Αν του το πω εχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα νομίζει οτι τον φαντασιώνομαι και αυτό με κάνει να κομπλάρω και να φοβάμαι να του μιλήσω. Ειμαι σοβαρη γενικα και οχι προκλητικη αλλά με εχει επηρεασει αυτη η σκεψη. Τί να κάνω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι απαραίτητο να του πεις μπαμ, φόρα παρτίδα ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του. Πες του ότι σου αρέσει. Να είσαι σε επιφυλακή όταν δοθεί η ευκαιρία ή δημιούργησέ την, στην τελική.Βέβαια, δε δίνεις καθόλου πληροφορίες για την φύση της γνωριμίας σας, αν γνωρίζεστε δηλαδή και δεν είναι κάποιος που βλέπεις π.χ. στη γειτονιά και έχετε μια καλημέρα, πόσο καιρό γνωρίζεστε, αν είναι σε σχέση και λοιπά ουσιώδη που λείπουν και θα άλλαζαν το σχόλιό μου.
Α! Και ο διαχωρισμός που κάνεις σε "σοβαρές" και "προκλητικές" γυναίκες είναι μια άσχημη, αχρείαστη, μισογυνιστική κατηγοριοποίηση. Στην περίπτωσή σου ταιριάζουν ταμάμ, το "ντροπαλή" και "δυναμική".
Scroll to top icon