ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2019 | 21:08

Υπαρχει καποιος...

Που να νιωθει πιεσμενος αυτη την περιοδο; νιωθετε κι εσεις πολλες φορες οτι δεν σας σκεφτονται,δεν σας νοιαζονται και αλλα τετοια; αν ναι,τι κανετε σε αυτες τις περιπτωσεις; ειμαι ανθρωπος που ακουει παντα τους αλλους,δεν μου αρεσει να μιλαω για τον εαυτο μου,ουτε να βασανιζω αλλους με τα προβληματα μου. Δεν με ρωτησε κανεις αμ ειμαι καλα εγω.
8
 
 
 
 
σχόλια
οταν δεν σε ρωτανε αν εισαι η δεν εισαι πας κ τους το λες μονη σου κ δηλωνεις οτι υπαρχεις.τις απαντησεις τις εδωσες μονη σου.ωστοσο κωλομηνας ο σεπτεμβριος σε θεμα πιεσης κ συνεχιζει.θα περασει κ αυτο που θα παει..
Σε καινουρια δουλεια σχετικα και αλλαξα ποστο. Εχω περισσοτερες ευθυνες αλλα το προβλημα ειναι οι πελατες,επειδη πληρωνουν η συμπεριφορα μονο,το τονιζω,μονο προς εμενα ειναι απαραδεκτη. Το αφεντικο με συμβουλεψε να μη με νοιαζει ο κοσμος αλλα η καλη συνεργασια που εχουμε μεταξυ μας. Ειμαι χαλια διαφορετικα δεν θα τι εγραφα καν εδω.
Ρε συ η δουλειά είναι ένα 8ωρο πας φεύγεις τέλος. Υπάλληλος είσαι γιατί να έχεις τόσο άγχος;! Μπορεί κάποια σκηνικά να σε αναστατώνουν οκ. Ίσως είναι έτσι ο χαρακτήρας σου αλλά μπορείς να το αποβάλλεις συνειδητά πιστεύω. Απλά να σκέφτεσαι ότι είναι 8 ωρες, μετά δεν σε ενδιαφέρει.
Φίλε/η μου είσαι καλά; Μπράβο σου που είσαι εκεί για τους φίλους σου. Το ότι δεν έχουν ρωτήσει, ειδικά αφού δεν θες να τους στεναχωρησεις πρέπει να σε χαροποιεί. Τώρα μπορεί αυτό να έγινε για χίλιους λόγους, να μην ξέρουν αν είσαι καλά, να είναι απασχολημένοι, να έχουν δικά τους προβλήματα. Παρόλα αυτά παραμένουν φίλοι σου. Αν δεν είσαι καλά και θες να μιλήσεις προσέγγισε τους εσύ μην περιμένεις αυτούς να κάνουν το πρώτο βήμα.
Scroll to top icon