ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2019 | 15:36

φιλες

θα ηθελα μια αντικειμενικη και λογικη οπτικη για ενα θεμα που εχω διοτι εγω πλυμμηρησμενη απο νευρα οπως ειμαι τωρα δεν μπορω να σκεφτω λογικα.Κανω παρεα με δυο κοπελες ειμαστε κ οι 3 στα 25.Το θεμα μου ειναι οτι αυτες οι κοπελες θελουν να βγαινουν μονο σε ενα μαγαζι και δεν θελουν να φευγουν πριν αυτο κλεισει..με αποτελεσμα δηλαδη να βγαινουμε 12 και να γυρναμε 7 το πρωι..μενουμε εικοσι λεπτα περιπου διαδρομη με το αμαξι απο το μαγαζι αυτο (οχι μαζι απλα μενουμε κοντα) ..οι κοπελες αυτες εχουν αμαξι εγω οχι..οταν βγαινω λοιπον μαζι τους ειμαι αναγκασμενη να κατσω 7 ωρες για ποτο..εμενα αυτο δεν μου αρεσει διοτι κουραζομαι πολυ και αν την επομενη μερα εχω μια υποχρεωση δεν μπορω να ανταπεξελθω..τους εχω πει να φυγουμε εστψ στις 5 αλλα αρνουνται! Το να παρω ταξι μονη μου τετοια ωρα το εχω κανει αλλα ειναι κατι που δεν προτιμω και λογω χρηματων και ασφαλειας..ποιος θεωρειτε εχει αδικο ? Οι φιλες μου που δεν διατιθονται να κοψουν ουτε μια ωρα απτην εξοδο τους για να παω και εγω μαζι τους κ να περασω καλα? η εγω που εφοσον δεν ειμαι ανεξαρτητη με δικο μου αμαξι πρεπει να ακολουθω τις αλλες?? γενικα με κανει εξαλλη αυτη η κατασταση..
5
 
 
 
 
σχόλια
Χμμ οι φίλες σου αν περνάνε έτσι καλά... Δεν θα ήταν λίγο άσχημο να γυρίζουν πισω ενώ θέλουν να μείνουν κι άλλο; Έχω βρεθεί στην θέση σου..κ αυτό π προτείνω είναι ή μια μέση λύση...του τύπου... Αυτό το σκ πάμε κάπου που θέλουν οι φίλες και το άλλο κάπου που να αρέσει κ βολεύει κ τις 3 ...Ή βρίσκεις νέες παρέες χωρίς απαραίτητα να σημαίνει αυτό ότι κόβεις από τις άλλες.
Αν θέλουν να κάθονται παραπάνω έξω αυτές, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Το θέμα δεν είναι μάλλον η έξοδος , αλλά η επιστροφή. Τα αμάξια είναι δικά τους, δεν είναι υποχρεωμένες να γυρνάνε σπίτι νωρίτερα , επειδή εσύ δεν έχεις αυτοκίνητο για τη δική σου την επιστροφή.
Scroll to top icon