ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2019 | 19:25

ΤΙ ΦΑΣΗ;;

Καλησπερα παιδια!Θα ηθελα μια αποψη για κατι που μου συμβαινει τελευταια.Εχει ερθει ενας καινουργιος συναδελφος εδω και 3 μηνες στη δουλεια ο οποιος γενικα ειναι κλειστος σα χαρακτηρας.Στην πορεια, αρχισε να ανοιγειται αλλα μονο σε μενα,αρχισε να μου απευθυνει το λογο,κοιτουσε εμενα οταν συνεβαινε κατι αστειο,γελουσε παντα με τα αστεια μου.Την προηγουμενη βδομαδα μου μιλουσε παρα πολυ και μεχρι και μια συναδελφος το παρατηρησε και μου το ειπε.Επισης, πολλες φορες εχει προσφερθει να με γυρισει σπιτι.Το θεμα ομως ειναι το εξης: εχει σοβαρη σχεση απ' ο.τι μας ειπε στην αρχη που ηρθε στο τμημα.Γενικα, φαινεται σοβαρο παιδι και εχει ωραιες αποψεις απο συζητησεις που γινονται στη δουλεια.Στο προκειμενο τωρα, την εβδομαδα αυτη δε μιλουσε καθολου και ειδικα σε μενα, περιεργο αν σκεφτει κανεις οτι τις προηγουμενες μερες ηταν ακριβως το αντιθετο.Την Τεταρτη ενω ουτε καλημερα δε μου ειχε πει, οταν φευγαμε με φωναξε να με γυρισει σπιτι.Την ωρα που με αφηνε με πολλη αμηχανια μου λεει το εξης: θα παω να δω το τζοκερ μαλλον στο ταδε σινεμα μονος μου θες να ρθεις;;Εδω να σημειωσω οτι το σινεμα που διαλεξε ειναι στη γειτονια μου η οποια καμια.σχεση δεν εχει με τη δικη του, καθως και οτι ολη μερα στο γραφειο ελεγα οτι θελω να δω αυτη την ταινια και αυτος δεν εκανε κα ενα σχολιο.Ανταλλαξαμε τηλ και πηγαμε στην ταινια.Δε μπορω να πω οτι μου ειπε κατι ερωτικο η εκανε καποια κινηση αλλα υπηρχε πολλη ντροπη και απο τους 2- φαινοταν αυτο.Απο την αλλη αυτη η προσκληση απο μονη της μου φανηκε υποπτη.Για πειτε γνωμες παρακαλω!!
24
 
 
 
 
σχόλια
Κατα τα φαινομενα το παιδι ειναι σε σχεση που εχει τα προβληματα της. Ειναι χρονια με την κοπελα του; Απο εκει μαλλον πηγαζουν ολα. Και ειναι τωρα σε φαση που ενδιαφερεται για σενα, αλλα ταυτοχρονα ισως το βρισκει βουνο να ειναι εκεινος που θα αποφασισει να αποδεσμευτει απο την νυν σχεση του. Επισης, το να υπαρχουν προβληματα σε μια σχεση, και ταυτοχρονα να εμφανιστει ενα τριτο προσωπο (μπορει να υπαρχει ενα τετοιο προσωπο και απο την αλλη πλευρα, δεν το ξερεις αυτο), κανει τα πραγματα τοσο γκριζα οσο παει.... Αυτες οι ενδιαμεσες καταστασεις μπορει να ειναι ψυχοφθορες, ειδικα για αναποφασιστους, απο την αλλη το να τραβηξει καιρο το ενδιαμεσο της καταστασης μπορει να δημιουργησει ενα φλερτ τοσο εντονο που οταν "εκραγει" θα ειναι κατι που θα το θυμασαι ισως για μια ζωη.
Σε θέλει.Δεν έχει σχέση.Το είπε για να μην τον πουν περίεργο ή γκέι κτλ κτλ.Το πιθανότερο να εξελιχθεί σε επεισόδιο του κόκκινου κύκλου ή να σε προσκαλέσει σπίτι να γνωρίσεις τη μητέρα του η οποία spoiler εχει αποσυντεθεί στην καρέκλα.
χαχαχα εχει σχεση (δυστυχως) εχουμε αποδειξεις απο εναν αλλο συναδελφο που τον ηξερε απο παλια και τον ρωτησε τι κανει η κοπελα του.Γιατι βρε μου το.κανεις θριλερ και οχι μια αισθηματικη κομεντι :-P
Nosgoth ενταξει στο γραφειο εχουμε ποικιλια απο τη μια χτυποκαρδια στο γραφειο με τον εναν απο την αλλη ψυχω με αλλο συναδελφο (αλλη ιστορια αυτη χαχαχαχα)
Nosgoth ενταξει στο γραφειο εχουμε ποικιλια απο τη μια χτυποκαρδια στο γραφειο με τον εναν απο την αλλη ψυχω με αλλο συναδελφο (αλλη ιστορια αυτη χαχαχαχα)
Mε το νάζι που δεν με διακρίνει θα του έλεγα ‘’η κοπέλα σου δεν έχει πρόβλημα να πηγαίνεις για σινεμαδάκια με άλλες’’ να έβλεπα τι θα έλεγε, μπορεί να χώρισε . Μάθε πρώτα αλλιώς μη βγαίνεις μαζί του.
αναπτηρα η αληθεια ειναι οτι κι εγω με το ναζι δεν εχω τις καλυτερες σχεσεις και.κωλυομαι να πω κατι τετοιο γιατι οι κουβεντες μας ειναι πιο λιτες και ξενερουα απο συνολιμια πρωθυπουργου με προεδρο της δημοκρατιας!!
Τότε μπορεί, για αρχή τουλάχιστον, να χαίρεται που βρήκε άτομο με κοινά ενδιαφέροντα και θέματα να συζητήσει. Θα σας έλεγα να τον δείτε σαν (δεσμευμένο) φίλο και η αμηχανία θα σταματήσει, από μεριάς σας έστω. Έπειτα, σε φιλικό επίπεδο πιο άνετα θα συζητήσετε για σχέσεις σας, πρώην ή (τυχόν) νυν. Δεν φαίνεται, επίσης, να σας ρώτησε αν έχετε σχέση ή όχι. Αυτό σημαίνει πως είτε το έμαθε από αλλού (εκτός αν το μαντεύει) ή μπορεί να μην ρωτά για να μην περάσει το λάθος μήνυμα.
Ανινα ξερει οτι δεν εχω σχεση απο διαφορες συζητησεις που εχουν γινει στο γραφειο, η αμηχανια εμενα τουλαχιστον με πιανει οταν ειμαστε οι 2 μας, σας ευχαριστω ολους που μου απαντησατε!
Όοολο το σκηνικό φωνάζει ότι ενδιαφέρεται αλλά ερωτική κίνηση ξεκάθαρη δεν μπορεί να κάνει αφού είναι σε άλλη σχέση. Αν ήθελε απλά ένα σεξ όπως γράφει ο meremeti πάνω, θα σου ριχνόταν. Μπορεί η σχέση του να είναι στο τέλος της και στο μεταξύ...γνώρισε εσένα.
Αν ισχυει αυτο TheSaintSir τοτε ισως δεν την ηθελε τοσο..τι να πω..η αληθεια ειναι οτι εχουμε πολλα κοινα ενδιαφεροντα και αποψεις...για αυτο και μου αρεσει πολυ και ολο αυτο ξεκινησε σταδιακα του ειχα βαλει χ λογω της σχεσης του αλλα..μετα...
Αχ τι λέει το άγιο παιδί :DΓίνεται κι αυτό, ειδικά όταν έχει ρουτινιάσει η σχέση για τα καλά και εμφανιστεί κάποιος άλλος στη ζωή σου που τον βρίσκεις ενδιαφέρων...πιο ενδιαφέρων!Bourloto μακάρι, αφού είναι αμοιβαίο. Προσοχή όμως πως θα το χειριστείτε.
χαχα περιεκτικοτατη η απαντηση σου!σ ευχαριστω που σχολιασες, ειμαι η γραφουσα.Κοιτα αυτο που λες θα ηταν μια πιθανοτητα αλλα αυτος δεν ειπε τιποτα ερωτικο να πω την αληθεια...λες να το πηγαινει λαου λαου;;
Ειμαι την άποψης ότι στην ζωή να κάνουμε ότι αισθανόμαστε. Αν δηλαδή εσύ αισθάνεσαι όμορφα μαζί του και θέλεις να δείξεις σιγά σιγά πράγματα να το κάνεις αλλά χωρίς να "εκβιάζεις" την συμπεριφορά του άλλου.Φυσικά τα παραπάνω ισχύουν και από τους άνδρες προς τις γυναίκες.Εύχομαι να συμβεί μια γλυκιά ιστορία που θα την θέλετε και οι δύο και να είναι όμορφα όσο κρατήσει. (Παει την χαντακωσαμε την σχέση του)
Scroll to top icon