ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2019 | 18:55

Δεν ξερω τι να κανω?

Σε μια δραστηριοτητα που κανω γνωρισα ενα παιδι που σταδιακα μου τραβηξε το ενδιαφερον. Ειναι πολυ ξεχωριστος ανθρωπος, ησυχος μα δυναμικος, εξυπνος, ετοιμολογος αλλα πολυ κλειστος δεν ανοιγεται και δεν μιλα ποτε για τον εαυτο του. Τον ξερω εναν χρονο και για την προσωπικη του ζωη ξερω ελαχιστα πραγματα. Ειχαμε παει καποια ατομα σε ενα παρτυ σε ενα σπιτι και εκει ηρθαμε λιγο πιο κοντα, μιλησαμε, καναμε καποιες πιο βαθειες συζητησεις και με μαγεψε. Καθως μου αρεσει, βρηκα το θαρρος και του το ειπα αλλα δεν ξερω τι εννοει με την απαντηση του. Μου ειπε οτι του αρεσω αλλα οτι ειναι κακος ανθρωπος και δεν θελει να με πληγωσει οπως ειχε κανει στο παρελθον... Ξερω σιγουρα οτι δεν εχει σχεση, και δεν ειναι ο τυπος που παιζει 100%. Λετε να ειναι κολλημενος με πρωην? Να επιμεινω, καθως ειμαι σιγουρη οτι αυτος δεν θα με πληγωσει τουλαχιστον οπως με εχουν πληγωσει αλλοι?
6
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι πληγωμενο το παιδι απο καποια πρωην του, την πληγωσε ισως το πηρε κατακαρδα και ακομα δεν εχει γιανει η πληγη του, αν μπορεις να γινεις βαλσαμο στην πληγη του δοκιμασε
ΧαχαΜου θύμισε στο γυμνάσιο και στο λύκειο τις βλακωδεις δικαιολογίες των κοριτσιώνΤις πλησιάζεις,δεν γουστάρανε και αρχίζανε τα παραμύθια..."Είσαι πολύ καλό παιδί,δεν σου αξίζω εγω""Είσαι πολύ καλό παιδί αλλά σε βλέπω σαν φίλο""Είσαι καταπληκτικός,αλλά αυτό τον καιρό θέλω να μείνω μόνη"Το καλό παιδί δεν....μαμησε ποτέ!
Σου είπε ότι του αρέσεις για να μήν σε προσβάλλει.Τη χαζή δικαιολογία ότι είναι κακός και δεν θέλει να σε πληγώσει,στην είπε για να σου δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο.Μή χάνεις το χρόνο σου και προχώρα παρακάτω.
Ποιος λέει σε κάποιον ότι του αρέσει για να μην τον προσβάλλει; Συνήθως αν δεν μας αρέσει κάποιος του λέμε "Συγγνώμη δεν ενδιαφέρομαι" ή κάτι τύπου ”Συγγνωμη είμαι αλλού".
Scroll to top icon