ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2019 | 01:35

Ανυπόφορη γειτόνισσα

Μένει από πάνω μου στην πολυκατοικία και κάθε βράδυ βάζει τέρμα την τηλεόραση. Προφανώς ηχομόνωση παρέλειψαν να βάλουν όταν έχτισαν το κτήριο και έτσι αναγκάζομαι να ακούω τα μουρμουρητα της τηλεόρασης της που τρυπανε τα αυτιά μου κάθε βράδυ από τα υψηλά ντεσιμπέλ. Οταν λέω βράδυ εννοώ από τις 12 μέχρι τις 3 που την παίρνει ο ύπνος. Σοβαρά τώρα επειδή της έχω κάνει παρατήρηση ευγενικά και δε λέει να το καταλάβει, τι άλλο μπορώ να κάνω;Παίζει καταγγελία σε αστυνομία εφόσον προκαλεί τέτοιο θέμα σε ώρες κοινής ησυχίας ή δε θα βγάλω ποτέ άκρη;Νιώθω να χάνω τον ύπνο μου και φυσικά την ψυχραιμία μου..
16
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς δεν ακούει καλά. Μια διπλωματική, αλλά μάλλον αποτελεσματική, κίνηση θα ήταν να της προσφέρεις ένα ζευγάρι ακουστικά και να τγς δείξεις πώς να τα χρησιμοποιεί σε σύνδεση με την τηλεόραση. Problem solved.
Όταν έρθει λοιπόν η αστυνομία εκείνη τη στιγμή δεν θα είναι ευγενική όπως την προηγούμενη φορά . Θα δείξει με το ωραίο της μεσαίο δάκτυλο ΠΟΙΟΣ είναι επιτέλους ο ψυχάκιας της πολυκατοικίας. Αλλά ξέχασα εκείνος έχει μάθει να κρύβεται πίσω από μισάνοιχτες πόρτες . Απορίας άξιο είναι πως μπορεί και χωράει. Μιλάμε για πάνω από 200 κιλά βυζί φαντάσου τα υπόλοιπα.
2η παρατηρηση με πολυ εντονο αυστηρο υφος "ενοχλειτε μετα τις 11 ειναι ωρα κοινης ησυχιας ,θα σας αρεσε εγω να σας ενοχλω ? εμενα γιατι να μου αρεσει? ειναι η τελευταια φορα που σας το λεω ' εμμεσα απειλεις δηλαδη οτι θα φερεις αστυνομια και εννοειται μετα θα τη φερεις .
Scroll to top icon