ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2019 | 10:08

Τα ψυχολογικά. Μου

Έχω φτάσει 19 χρόνων κ δεν έχω εμπειρίες στην ζωή μου.... Ούτε σχέση έχω κάνει ούτε τους άντρες μπορώ να πω ότι τους έχω μάθει... Ούτε εξωτερικό έχω πάει κ μόλις πριν από 6 μηνες μπήκα πρώτη φορά σε πλοίο στην Κέρκυρα......... Το παράδοξο είναι ότι σπουδάζω γερμανική γλώσσα κ φιλολογία κ τώρα τελευταία νιώθω. Πολύ πεσμένη συνέχεια θέλω κάποια παρέα συνέχεια αλλιώς τρελαίνομαι με πιάνουν μαύρες σκέψεις φοβάμαι τον θάνατο κλπ κλπ..... Μου λείπει κ η αντρική παρουσία απ τη ζωή μου γτ είμαι Μόναχο παιδί κ παιδί χωρισμενων γονιών κ εκτός αυτού έχω φτάσει 19 κ νιώθω τόσο πίσω στην ζωή μου ενώ προσπαθώ από παιδί να φτάσω ψηλά διάβαζα από μικρό παιδί κ βλέπω αργοσχολουε να χαίρονται την ζωή κ να κάνουν ταξίδια στο εξωτερικό κ να έχουν πολλές γνωριμίες... Προτιμώ τους πολύ μεγαλύτερους κ στην επιλογή συντρόφου κ στις παρέες τους μικρούς δεν τους θέλω
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπαρχει καποιος αγραφος κανονας που να λεει οτι στα 19 σου πρεπει να εχεις ζησει τα παντα. Θα τα ζησεις οταν με το καλο ερθουν, οταν οι συνθηκες ειναι καταλληλοτερες, κτλ. Και ισως οντας ωριμοτερη με τα χρονια, τα εκτιμησεις περισσοτερο απο οτι εαν τα εκανες μικροτερη. Δεν σε κηνυγαει κανεις για να νομιζεις οτι εισαι "πισω" στη ζωη σου. Εχεις τα χαρακτηριστικα σου (οπως ολοι αλλωστε) που σε κανουν ιδιαιτερη. Καλυτερα ιδιαιτερη, παρα καρμπον ιδια με ολους τους αλλους. Και το γεγονος οτι ταιριαζουν τα χνωτα σου με μεγαλυτερους απο εσενα, δειχνει οχι μονο απλα οτι εισαι πισω, αλλα μαλλον εισαι πιο μπροστα απο τους/τις συνομηλικους/ες σου.
Eιδατε που καταληγει ενας 20αχρονος σημερα, να βλεπει τη ψευτικη ζωη στα social media και να νιωθει οτι δεν εχει κανει πολλα πραγματα ενω ειναι μια χαρα.... γλυκο μου παιδι χαραρωσε στα 19 του κανενας δεν εχει κανει τιποτα και αν τα εχει κανει ειναι με @@ αλλου.... Οποτε μην ανησυχεις εσυ θα τα κανεις οταν ερθει η ωρα και με τα δικα σου @@... ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!
"ούτε τους άντρες μπορώ να πω ότι τους έχω μάθει." Όποια ακούσεις ότι τους έχει μάθει (σε οποιαδήποτε ηλικία) φυλάξου. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ούτε στο αντίστροφο. Τάσεις γενικές, ναι υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα.
Δεν είναι μωρό, είναι ένας ενήλικος άνθρωπος. Ολόκληρη κοπέλα είναι, άκου εκεί μωρό. Κάτι τέτοια λέτε, τα εφησυχαζετε, και μετά τα φορτώνουν όλα στον κόκορα και συμπεριφέρονται σαν λυκειοπαιδα μέχρι τα 25 και βάλε.
Άποψη οφείλει να έχει ολόκληρη η νέα γενιά και όσο το δυνατόν νωρίτερα, καθώς κάποιοι από εμάς σε λίγα χρόνια θα κρατάμε τα ηνία του κράτους.Εσύ έχεις γεράσει πλέον, δεν μας απασχολούν οι απαρχαιωμένες απόψεις σου ιδιαίτερα.
Scroll to top icon