ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2019 | 23:49

Γηράσκω αλλά δεν διδάσκομαι.

Σκεφτόμουν ότι η πείρα που μάζεψα δε με βοηθάει να μην πονάω. Χρειάζομαι μια αγκαλιά να κλάψω. Στο μόνο που με βοήθησε είναι να μη δείχνω τον πόνο μου. Όχι από εγωισμό. Απλώς για να μην τον φορτώνω. Μέσα μου είμαι πάντα το μικρό κορίτσι που χρειάζεται αγάπη.
17
 
 
 
 
σχόλια
Μέσα μας όλοι μικρά παιδιά είμαστε που λαχταράμε την αγάπη και την αγκαλιά. Άσχετο με το τι προσπαθούμε να δείξουμε προς τα έξω. Το μέσα μας δεν μπορούμε να το ξεγελάσουμε. Και ο πόνος, όταν τον νιώθουμε, μας παιδεύει το ίδιο. Μόνο που καθώς μεγαλώνουμε, ξέρουμε ότι παρά τον πόνο που νιώθουμε, θα ζήσουμε. Αυτό όταν νιώθεις βαθύ πόνο για πρώτη φορά δεν το ξέρεις. Σου σκίζει τα σωθηκά και σέρνεσαι και πιστεύεις ότι αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ.
Να το πεις αυτό σε ανθρώπους που στεναχωριουνται κ πονάνε επειδή έχασαν τα παιδιά τους... ή σε ανθρώπους που είναι άρρωστοι... ή που δεν έχουν να φάνε... ή που ..εκατομμύρια παραδείγματα. Ότι φίλε μου ο πόνος είναι -επιλογή- στην ζωή ενός ανθρώπου κ -ένδειξη υπέρμετρης τεμπελιάς-Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Αρχίσαμε τα κλασικά ακραία παραδείγματα που αποτελούν τις μοναδικές εξαιρέσεις. Η εξ. δεν ανέφερε κάτι τέτοιο, προφανώς και γι'αυτή ισχύει ο κανόνας.Αλλά ακόμα και αυτοί που έχασαν τα παιδιά τους ή που είναι άρρωστοι και όλα αυτά τα ακραία που ανέφερες, είναι επιλογή τους να πονάνε.Αν θέλουν μπορούν να το αντιμετωπίσουν το θέμα μια χαρά, τρόποι υπάρχουν για να ξεπεράσει κανείς τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, το εννοούμε.Αν κάποιος παραμένει προσκολλημένος στον πόνο, από ένα σημείο και έπειτα είναι επιλογή δική του, επειδή δεν κάνει απολύτως τίποτα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Παραμένει στην εύκολη λύση, τον "πόνο" που είναι άλλοθι για τα πάντα.
Δε γινεται να μην πονάμε ρε συ. Ανθρωποι είμαστε. Οταν πληγωθουμε θα πονεσουμε. Εχουμε δεν εχουμε πείρα. Απλα η πείρα μας μαθαίνει να το διαχειριζομαστε. Κ να το περιμενουμε σαν ενδεχόμενο απο ανθρωπους κ καταστάσεις. Αυτο τουλαχιστον μπορει να μας το δειδαξει αν θέλουμε.
Συμφωνω για την πιτσα κ την τούρτα. Ειμαστε πολυ μικρές για να τις απορρίψουμε. Κατα τ αλλα ειμαι απλος ανθρωπος, ολες τις τάρτες τις τρωω (οκ προτιμω τη λεμόνι βεβαια).
Scroll to top icon