ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2019 | 08:54

Ποτέ δεν κατάλαβα

Δεν καταλαβαίνω γιατί άνθρωποι που έχουν είτε σχέση , είτε είναι αρραβωνιασμενοι , είτε παντρεμένοι να την πέφτουν σε άλλη γυναίκα και κατευθείαν να της ζητάει κάτι ερωτικό ... Πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους δεν τους καταλαβαίνω τι τους λείπει ? Και αν τους λείπει το σεξ γιατί δεν δοκιμάζουν καινούργια πράγματα με τον / την σύντροφό τους ? Εμένα μου έχουν συμβεί 2 περίπτωσης ή 1 να είναι παντρεμένος και να μου ζητάει κάτι ερωτικό και μάλιστα τον ήξερα ήταν φίλος της ξαδέρφης μου και ο 2 να ήταν αρραβωνιασμένος και να ήθελε που και που να βρισκόμαστε γιατί έλεγε ήθελε να παιξει ... Δεν πάμε καθόλου καλά μόνο αυτό έχω να πω εγώ από μεριά μου τους έστειλα στο διάολο και ακομα παρά πέρα και ησυχασα !!! Τόσοι ελευθεροι εκεί έξω με αυτούς θα ασχοληθω ?? Και μία ακόμη ερώτηση θέλω να κάνω αυτοί ή άνθρωποί που γίνονται το τρίτο πρωσοπο σε μία σχέση είναι ευχαριστημένοι?? Τους ικανοποιεί αυτό?? Και γιατί το κάνουν ?Μη μου πείτε τα συνηθισμένα ότι μένουν γιατί σκέφτονται ότι θα χωρίσει ο άλλος/αλλη για να τον έχουν αυτοί γιατί αυτό συνήθως δεν γίνεται και μετά μαζεύουν τα κομμάτια τους !
6
 
 
 
 
σχόλια
Τι τους λείπει λέει;; Ένα γερό χαστούκι ή μια κλωτσιά στα @@@ τους μπας και συνέλθουν. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ αυτούς που απατάνε την σχέση τους, είτε άντρες είτε γυναίκες για τον οποιοδήποτε λόγο. Δεν περνάς καλά, χώρισε ρε φίλε, αυτό είναι το αντρίκιο , το σωστό, όχι να τον /την κερατώσεις.
Θα δικαιολογουσα αυτους τους λυσασμενους αν πραγματικα αγαπουσαν τον αλλον και οχι επειδη θελουν να τραφουν και να δουν αν μπορουν να τον βγαλουν απο μια σχεση.
Η ανθρώπινη φύση δεν είναι μονογαμική. Η μονογαμία είναι κοινωνική κατασκευή που άλλοι επιλέγουν για την ζωή τους συνειδητά, κι άλλοι όχι.Κρίνεται μάλιστα όταν υπάρχει η ευκαιρία και δυνατότητα, όχι όταν δεν. Αλλιώς δεν είναι και κανένα κατόρθωμα.Τούτων λεχθέντων οι άντρες έχουν μεγαλύτερη ελευθεριότητα κοινωνικώς και νιώθουν ότι τους παίρνει περισσότερο.Το τρίτο πρόσωπο συνήθως νιώθει "αξία" μέσω της σύγκρισης. Κατόπιν συνειδητοποιεί...
Οσο υπάρχει ''ζήτηση'' για παντρεμένους/δεσμευμένους, τόσο οι τελευταίοι θα μπορούν να παίζουν με τρίτο πρόσωπο. Τι περιμένει το τρίτο πρόσωπο; είτε τίποτε, είτε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
Scroll to top icon