ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2019 | 01:12

Instagram

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο ινσταγκραμ όλοι την έχουν δει "μοντελα" .. πραγματικά όμως.. απλες φωτογραφίες δεν βλέπεις να ανεβάζει κάνεις πάρα μόνο τύπου επαγγελματικού και να προσπαθούν να το παίξουν ότι είναι μοντέλα και καλά ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τιποτα.. χρησιμοποιώ το ινσταγκραμ με μέτρο και πότε δεν ημουν των social media απλά το έχω για επικοινωνία.. δεν ειμαι άτομο που να ανεβάζω κάθε λίγο και λιγάκι ινστα στορυ που πάω τι πίνω πως περνάω και γενικά ότι φωτογραφία έχω στο κινητό.. Και όλοι με αντιμετωπίζουν ως περίεργη.. λες και είμαι από άλλον πλανήτη.. δλδ όσοι το κάνουν αυτό τι προσπαθούν να δειξουν;; ότι περνάνε καλά και απλά θέλουν να το προβάλουν σε ολους;; αν όντως περνάς καλά δεν κοινοποιείς κάθε λίγο και λιγάκι το τι κανεις.. απλά το ζεις.. έλεος τι εφαρμογή είναι και αυτήν πια;; εύχομαι κάποια στιγμή να μην υπάρχει..ψεύτικος και δυστυχισμένος κόσμος παντού .. στην χειρότερη εποχή ζούμε.. έχουν χαθεί οι φυσικες και απλες γυναίκες πλέον.. όλες την έχουν δει μοντέλα .. αι σιχτίρ!
11
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω το ινστα ειναι το σοσιαλ που έχει φέρει και το μεγαλύτερο κακο στις ανθρώπινες σχέσεις στις κοινωνίες ανα τον κοσμο και ακολουθεί το facebook... Γενικα μιλάμε για εφαρμογή που το 95% των χρηστών του αποτελείτε απο ναρκισσους, που θέλουν όσο καλύτερες φωτο τοσα περισσότερα likes και follow να έχουν! Ειδικά το ινστα που έχει και τα story απο παλια και κάθετε ο καθενας και ανεβάζει το τι κάνει εκείνη την στιγμή...Ειχαν ρωτήσει ψυχολογους γι αυτό το φαινόμενο και είχαν αναφέρει οτι με αυτο τον τροπο ο καθένας είναι ο παπαράτσι του εαυτού του... Που θα ηθελε να ειναι διάσημος που τον κυνηγάνε για να βγάλουν την προσωπική ζωή του στην δημοσιότητα!
Το ινσταγραμ είναι με διαφορά το χειρότερο social. Είναι έτσι φτιαγμένο ειδικά για νάρκισσους. Είναι αυτό που λέμε ότι η εικόνα υπερτερεί όλων των υπολοίπων. Τόσο πιο γρήγορα το βγάλεις από την ζωή σου τόσο καλύτερα για εσένα.
Όπως τα λες φίλε. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της ζημιάς που μας έχει κάνει. Όλοι πια νοιάζονται για την εικόνα τους και το πως θα ''δειχτούν'' στους άλλους. Επικρατεί ένας αμίμητος ανταγωνισμός, ποιός θα ανεβάσει την καλύτερη selfie και ποιος θα παρει τα περισσότερα likes. Οι άντρες ξέχασαν πια να φλερτάρουν κανονικά και οι κοπελες πως να είναι απλές και όμορφες χωρίς υπερβολές. Για αυτό και οι σχέσεις έγιναν έτσι.
Κάτι που δεν σκέφτηκες εκτός από τις κακίες που γράφεις. ... ακραίος μιμητισμός!!! Ουαου!!!Άλλοι ανεβάζουν κορμιά σε καταρράκτες και δεν ντρέπονται!!! Υπάρχει λοιπόν και μια άλλη εκδοχή. Ανεβάζουμε φώτο για να παίζουμε με διάφορα apps και φιλτρα.Όλοι οαοι βρικολακιάζετε μετά τις 12 και φχαριστιέστε να κριτικάρετε κόσμο ως οι σούπερ ουαου εγκεφαλικοί γκόμενοι, που σνομπάρουν τα social και την λειτουργία τους ως κρυφό-ματάκιδες αετομάτιδες phychosocials (τα παρατηρείτε όμως τα εξωφρενικά ινστα ) κοιτάξτε λίγο, τον εαυτό σας και την καμπούρα σας και γράψτε μας εδώ την συνταγή για την τελειότητά σας να την ακολουθήσουμε κι εμείς οι παρακατιανοί.
Scroll to top icon