ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2019 | 02:53

Μrs Robinson

Στα 40 μου και σε σχέση με 26χρονο. Μου λένε ότι δείχνω 25άρα βέβαια. Με θαυμάζει και με θέλει σαν υπνοτισμένος.Μικρότερη όσες κατακτήσεις κι αν είχα δεν μπορούσα να χαρώ και ν' απολαύσω.. Παιχνίδια , ανασφάλειες, ντιβιλίκια...Ο έρωτας και το πάθος που μπορεί να ευδοκιμήσει μεταξύ ενός άντρα κ μιας γυναίκας μεγαλύτερής του που είναι ερωτική και μητρική φιγούρα ταυτόχρονα στα μάτια του, δε συγκρίνεται με τίποτα. Γι' αυτό ίσως είναι και το μεγαλύτερο ταμπού. Όσοι τό χουν ζήσει το γνωρίζουν καλά!
5
 
 
 
 
σχόλια
Ωχ τι τους είπες τώρα εδώ μέσα. Θα πέσουν να σε φάνε τώρα ότι είσαι ανώμαλη , milf, τεκνατζού κτλ ,ότι παίζει μαζί σου ..... Δεν νοούνται οι πιο πολλοί να καταλάβουν αυτό που λες, αλλά θεωρούν ότι ντε και καλα πρέπει ο άντρας να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και πως τέτοιες σχέσεις δεν κρατάνε για πολύ. Φυσικά και μπορεί να κρατήσουν , αν το θέλετε και οι δύο και αν είστε έτοιμοι και συνειδητοποιημενοι με αυτό. Καλή σας επιτυχία.
Scroll to top icon