ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2013 | 21:18

Είμαι άδικη,ρε γαμώτο...

Είμαι 28,5 και δεν φαίνομαι για πάνω απο 23-24.Δεν τρελαίνομαι για μαλλί-μακιγιάζ-12ποντα,αλλά προσέχω την εμφάνισή μου,την καθαριότητά μου,βάζω και το κραγιονάκι μου-μάσκαρα-ρουζ,τονίζω τα καλύτερα σημεία μου,δλδ. ξέρω πως να δείξω οτι είμαι γυναίκα....Το θέμα είναι πως αν δω κάποια κοπέλα που ξέρω οτι είναι αρκετά μικρότερη μου και είναι ''στην τρίχα'' που λέμε,νιώθω λίγο άσχημα επειδή εγω φαίνομαι σαν κοριτσάκι μπροστά της και ας είναι αυτή κοριτσάκι ηλικιακά....Άλλο ενα θέμα είναι οτι με πλησιάζουν άνδρες ηλικίας 22-25(ίσως επειδή με βλέπουν για συνομίληκή τους) και 35+,αλλά σχεδόν ποτέ κάποιος συνομίληκός μου ή γύρω στα 30,και έτσι αν μου αρέσει κάποιος και είναι μικρότερος δεν το συνεχίζω επειδή σκέφτομαι οτι μπορεί να με θέλει μόνο για τις εμπειρίες(κάτι που δεν εχω και αρκετές),και αν είναι μεγαλύτερος και φαίνεται για μεγαλύτερος πάλι κολλώνω να κάνω κάτι επειδή νομίζω πως θα θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα επειδή έχει ζήσει και έχει δει περισσότερα..Όλο αυτό αναμενόμενο είναι,απο την μια να λέω πως δεν είμαι γυναίκα και απο την άλλη να είμαι και μόνη μου επειδή δεν θέλω κάποιον ''μικρό'' ή κάποιον ''μεγάλο'',και έτσι δεν δείχνω οτι θέλω να συνεχιστεί κάτι ακόμα και αν ο άλλος μου αρέσει τρελά και δεν σκέφτομαι την ηλικία εκείνη την στιγμή....Όμως εχω και άλλο θέμα,δεν μπορώ να κοιτάξω τους άνδρες στα μάτια(και ούτε αλλού τους κοιτάω!)................'Αρα έχω 3 θεματάκια:1)δεν είμαι γυναίκα επειδή φαίνομαι για κοριτσάκι,2)δεν με πλησιάζουν οι άνδρες που θέλω,ηλικιακά τουλάχιστον και 3)δεν μπορώ να κοιτάξω τους άνδρες στα μάτια εκτός απο ελάχιστες περιπτώσεις και αν συμβεί αυτό,τότε τα χάνω...Όταν λέω εγω οτι θα μείνω γεροντοκόρη...Μια γεροντοκόρη 50-60 χρονών που θα φαίνεται για 40άρα....(δεν ξέρω αν θα μου απαντήσει κάποιος,αλλά θα σας απαντήσω το πρωί αν υπάρχουν σχόλια επειδή δεν θα εχω πρόσβαση στο ίντερνετ το βράδυ).
1
 
 
 
 
σχόλια
ρε συ ξεκολλα.οσον αφορα το γκομενικο γιατι κολλας τοσο στην ηλικια? μπορει να σου τυχουν πιτσιρικαδες που να θελουν εμπειριες οντως αλα αν εσυ δεν θελεις, δεν κανεις κατι μαζι τους. μπορεις να βγεις για ραντεβου χωρις να προχωρησεις καταστασεις με οσους θες. πιστευω θα καταλαβεις ποιος σε θελει για τις εμπειριες και ποιος οχι.μην κολλας στην ηλικια.οσςο για το θεμα σου με τα ματια, αν νιωσεις οικιοτητα με τον αλλον θα τον κοιτας και θα τον παρακοιτας.αν εσυ δεν του δωσεις την ευκαιρια να ανοιχτει -του εκαστοτε- το πιο πιθανο ειναι να συνεχιζεις να μην νιωθεις ανετα να τον κοιτας στα ματια.
Scroll to top icon