ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2014 | 20:16

αλλαζουν ολα αραγε?

ΚαλησπέραΕιμαι κοντα 36 χρονων και εχω ένα μωρακι 8 μηνων και κατι :))).Πριν 15 ήμερες μου διαγνώστηκε σκλήρυνση κατά πλακάς. Περιπου ένα μηνα ψαχνομουν μιας και ειχα μουδιάσματα στα ποδια που εφτασαν μεχρι και τα γεννητικα οργανα.Δε θα μεινω σ αυτό και μπορω να πω πως είμαι αρκετα ψυχραιμη, απλα ηθελα να ρωτησω αν καποιος από σας εχει σκλήρυνση η κάποια πανόμοια αυτοανοση ασθενεια η καποιος συγγενής του μιας και ήθελα απλα να δω κατά ποσο αλλαζει η καθημερινοτητα η αν συμβαινουν συχνα κρισεις κλπ κλπ.Το μονο που με τρομαζει όπως καταλαβαίνετε είναι καποια στιγμη να μην είμαι ικανη να μεγαλώσω το μωρο μου.Για οσους γνωριζουν εγω ακομη παιρνω κορτιζονη και συντηριση θα ξεκινησω σε περιπου μια εβδομαδα.Αυτά ως προς την ασθενεια μου, απλα να ευχηθω καλο πασχα και υγεια σε ολους και βεβαίως αν εχετε ενοχλήσεις(πονακια,μουδιασματα, σφαχτες κλπ κλπ) για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ να ψάχνεστε και να μη λετε "δε βαριεσαι" ..... οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα.
3
 
 
 
 
σχόλια
πραγματικα μου φτιαξες το κεφι νεε φιλε μου :)))Οριστε....από κει που δεν το περιμενεις εχεις ΚΑΙ μαντιναδα εκτος απ ολη τη θετικη ενεργεια ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.Σ'ευχαριστω για όλα!!!!!
κατ αρχην να ευχαριστησω ολους οσοι μου απαντησατε.Να σας πω πως φυσικα και συζητησα με το γιατρο μου όλα οσα ρωτησα ακομη και περισσοτερα πραγματα και δεν μπηκα στη διαδικασια να ψαξω στο ιντερνετ για φορουμ κλπ κλπ γτ ως συνηθως κραταμε τα αρνητικα και όχι τα θετικα.... ρωτησα εδώ απλα και επιγραμματικα για να δω μια αποψη από "πασχοντες" η κοντινούς τους ανθρώπους...Όπως ειπα στην εξομολογηση με επιασαν μουδιάσματα αλλα ουτε ασταθεια ουτε ζαλαδα ουτε πρόβλημα στο ματι... κανοντας τις μαγνητικες τομογραφιες προεκυψαν δυο ανενεργες εστιες στον εγκεφαλο και δυο νεες στη θωρακικη μοιρα....αυτό σημαινει πως δεν το επαθα τωρα αλλα παλια...πιθανον το 2005 (27 χρονων) που ειχα παθει παρεση προσωπικου νευρου (κοινως στραβωσε το στομα μου) αλλα επανηλθα... ο γιατρος λεει πως ολο τον καιρο ο οργανισμος μου το παλευει γιατι θα μπορουσε να με ριξει κατευθείαν σε καροτσακι κλπ κλπ... Δεν νιωθω ακριβως αρρωστη αλλα ας πουμε πια λιγο διαφορετικη...μου τονισαν ολοι και βεβαια ο γιατρος το θεμα τον φαρμακων... δηλαδή μου ειπε "κανε ότι θες,παρε φυκια,παρε βοτανα,χασε κιλα παρε κιλα κλπ κλπ αλλα ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ"...φανταζομαι πως οσοι τα σταματησαν το εκαναν γιατι κουραστηκαν.Ευτυχως και οι γυρω μου, ο αντρας μου και οι δικοι μου είναι πολύ ψυχραιμοι και απλα είμαι ανακουφισμενη που μεσα στο πασχα τουλάχιστον εχω μπει σε σειρα.Για το φιλο που λεει για το αδελφο του εγω θα σου πω πως πηρα για 5 ημερες 1000 mg κορτιζόνης σε ορο, εκει ηταν λιγο φρικη γιατι ειχα τρελλη υπερενταση και κοιμομουν 3-4 ωρες τη μερα...τωρα παιρνω μικρη ποσοτητα σε χαπια που τη μειωνω σταδιακα μεχρι μετα το πασχα που θα με ξαναδει ο γιατρος για να συζητήσουμε όπως μου ειπε τη συντηρηση που θα κανω.Να σας πω επισης πως ο γιατρος δε μου απεκλεισε να κανω και δευτερο παιδι,για την ακριβεια είναι πολύ θετικος αλλα μετα από ένα χρονο που θα επαναλάβω τις εξετασεις για να δουμε την εξελιξη η μη.Συγνωμη αν σας εβαλα στη διαδικασια να σκεφτεστε αρρώστιες,νοσοκομεια και αλλα τετοια πασχαλιάτικα.Καλο Πασχα λοιπον, υγεια και προσωπικη ευτυχια ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Scroll to top icon