ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2019 | 13:57

Πάρε να έχεις να με θυμάσαι

Το άτομο που έχετε δίπλα σας, να μην το αφήνετε! Αυτό το άτομο που σας αγαπάει, σας στηρίζει και σας βάζει πάνω από όλα κ όλους! Αυτό το άτομο ήμουν κ εγώ για σένα! Εκτίμησα κάθε τι που έκανες για μένα, κάθε στιγμή που πέρασα μαζί σου και ήμουν δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές. Εσύ αποφάσισες να φύγεις για τον χψ λόγο, αλλά κουράστηκα να σε περιμένω κ να είμαι με την ελπίδα ότι θα γυρίσεις. Φεύγω! Θέλεις να γυρίσεις; Καλώς. Δε θέλεις; Πάλι καλώς. Απλά να ξέρεις ότι όταν συνειδητοποιήσεις τι ήταν αυτό που έχασες, θα είναι πολύ αργά κ θα έχω φύγει μακριά. Γιατί εγώ προσπάθησα μέχρι το τέλος, ενώ εσύ όχι και λυπάμαι. Σ’αγαπάω κ να προσέχεις!
4
 
 
 
 
σχόλια
Του/ της έκανες τη μούρη κρέας μιλάμε!"Μπλά μπλά μπλά ΦΕΎΓΩ! Θέλεις να γυρισεις? Καλώς!" Πολύ σκληρός/σκληρή! Εγώ λέω να φύγεις λίιιιιγο πιο πολύ γιατί με τέτοιο φευγιό δεν τρομάζεις κανέναν!
Scroll to top icon