ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2019 | 18:12

Κάπου έλεος

Παντρεμένη με ένα τεμπελοσκυλο έχουμε ένα παιδί, γύρισα χθες από τη δουλειά και επειδή δεν του "έδωσα σημασία" όπως κάθε απόγευμα (if you know what I mean) γιατί ήθελα να κάτσω με το πιτσιρίκι να ασχοληθώ επιτέλους λίγο μαζί του, θύμωσε, στράβωσε τσαντίστηκε, έβαλε τις φωνές. Ότι δεν τ έδωσα καμία σημασία κ ότι με περίμενε όλη μέρα. Ε κάπου έλεος πλέον. Τι τους ποτίζουν από πιτσιρίκια ήθελα να ήξερα.
11
 
 
 
 
σχόλια
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να χωρίσεις το γρηγορότερο δυνατό. Καταλαβαίνεις ότι η απαξίωση που νοιώθεις για τον άντρα σου και οι φωνές από εκείνον προς εσένα δεν περνάνε απαρατήρητα από το παιδί, όσο μικρό και να είναι. Υποτίθεται ότι εσείς οι δυο κάποτε νοιώθατε σεβασμό ο ένας για τον άλλον; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Προστατέψτε το παιδί σας, δεν φταίει σε τίποτε.
Αυτά πληρώνει τώρα. Ελπίζω να μην πληρώσει τίποτα το παιδί. :) Υ. Γ. Θέλω να πω πολλά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος. Πλην του ότι ελπίζω να μην περνάει τίποτα από όλα αυτά στο παιδι.Κι ακόμη πιο πολύ ελπίζω να μην το βλέπει σαν επιβεβαίωση ότι ο άντρας της είναι αυτός που δείχνει πόσο την θέλει. Αλλιώς ας είναι τρολια.
Scroll to top icon