ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2019 | 01:13

Το(ν) ευχαριστήθηκα

Το λοιπόν. Το αγόρι μου.... οπα ποιο αγόρι μου; Ο πρώην μου. Ένα παλικάρι σαν τα κρυα τα νερά λίγο οι συγκυρίες θέλετε, ο ανάδρομος Ερμής θέλετε...τέλος πάντων το κλείσαμε. Ηταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Πιστεύετε στον έρωτα με μια ματιά; Με εμένα έτσι έγινε. Εκατέρωθεν. Αυτό που σου συμβαίνει μια φορά και καρφώνεται στην ψυχή σου forever. Κατόπιν, ο πρώην μου τον οποίο λόγω δουλειάς τον έβλεπα 2-3 φορές την εβδομάδα τα έφτιαξε με μια σουρλουλού από τα ανατολικά. Εδώ και καιρό όμως μάθαινα από κοινούς γνωστούς μας ότι μαζεύτηκαν σύννεφα πάνω τους και ότι προβλέπεται μπόρα. Η κοπέλα έμεινε έγκυος. Έλα όμως που ο πρώην μου λέει ότι δεν είναι δικό του. Όπα μίστερ εμ κάναμε την κουτσουκέλα μας εμ δεν είναι και δικό σου. Και ποιανού είναι του γείτονα; Ρωτώ εγώ. Ο γείτονας βέβαια άλλο ένα παλικαράκι σαν τα κρύα τα νερά την γλυκοκοιτάζει την σουρλουλού και εκείνη άλλο που δεν θέλει με δυο παίδαρους στα πόδια της. Εν τω μεταξύ ο πρώην όσο είμασταν μαζί πάλευε να πάρει μια δουλειά σε κορυφαία εταιρία υπολογιστών. Οι ώρες όμως είναι πολλές εκεί και (με το μπαρδόν) δεν θα μπορεί ούτε στην τουαλέτα να πάει να κάνει την ανάγκη του. Αφού έγραψα ένα σεντόνι να πω ότι την παράτησε την δουλειά.... έπιασε άλλη "δουλειά" 8ωρο με βασικό όπως όλοι οι κοινοί θνητοί και κοιτάει την κοντέσα Μαρία Αντουανέτα που είναι έγκυος. Για μένα έκανε χοντρή.... βλακία για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Δεν αφήνεις τέτοια δουλειά που θα την ζήλευε ο καθένας στην Ελλάδα γιατί η Φρειδερίκη δεν μπορεί να είναι μόνη της. Να σας πω και το άλλο. Χθες είχαμε μια έντονη νύχτα με πολύ σεξ και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το(ν) χάρηκα. Έτσι είναι κοντέσα μου. Μια σου και μια μου.
12
 
 
 
 
σχόλια
1. Δεν είσαι αστεία 2. Μην έχεις αυταπάτες, δεν βγήκες από πάνω. 3. Το να χαίρεσαι με τη δυστυχία του άλλου, είναι σκατοψυχισμός. 4. Από ότι αναφέρεις, εσένα λυπάμαι περισσότερο.
Εκείνο το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου που λέει "δεν γίνεται πιο κάτω από εδώ", το ξέρετε; Αφιερωμένο... για λόγους διαφορετικούς από αυτούς που εκφράζει το άσμα, βεβαίως-βεβαίως.
Ο πρωην δηλαδη, και σε παρατησε για την αλλη, και σε εκανε να πιστεψεις οτι ειναι δικο της το λαθος, και το σεξακι του δεν εχασε....ειχε προγραμμα!
Παίζει να είναι με διαφορά ό,τι πιο γλειώδες έχω διαβάσει εδώ μέσα τόσα χρόνια. Το κατόρθωμά σου που είναι σε όλο αυτό;! Δεν είναι μόνο ό,τι λες, είναι κ ο τρόπος που τα λες... θαρρείς κ εγώ δεν ξέρω τι έκανες!! ΧαχαΕνώ είσαι απλά το δεκάρικο-εικοσάρικο που γλίτωσε απ' το να το δώσει σε μπ_ρδελο.

Ξαφνική κακοκαιρία

Scroll to top icon