ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2019 | 13:20

Αχ αυτές οι Κυριακές...

Τις Κυριακές γίνεται αισθητή η έλλειψη αγάπης στην ζωή μου. Έρχονται στο μυαλό μου εικόνες που δεν μπορώ να κάνω πραγματικότητα. Μια βόλτα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, φαγητό το μεσημεράκι στο κέντρο., γλυκάκι στο Σερμπετοσπιτο. Τις Κυριακές νιώθω τόσο μόνος. Πόσο θα θελα να το ζήσω έστω και για 1 φορά...
22
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι οτι καλυτερο, να ξεκουραστεις, να προτζεκταρεις δουλειες της εβδομαδας να ασχοληθεις με σπορ ή να φλερταρεις ακομα και να βγεις με καμια που γνωρισες την προηγουμενη βραδια χωρις να εχεις τα μονιμα ψυχολογικα , το πρηξιμο..Οποτε δες την θετικη πλευρα της ελευθεριας και απολαυσε την
Διάβασα κριτικές για το Σερμπετόσπιτο, συγκεκριμένα έγραφε μια :"υπερεκτιμημένο " και μια άλλη: "το προσωπικό πολύ αγενές" Να πάτε βρε, ιδίως τις Κυριακές να σας πιάσουν και τον απαυτό σας στις τιμές. Άσε που είπαν και για τις τιμές ότι είναι πολύ ακριβό Να πάτε να πάτε.
Εμενα μου αρέσει το pasta bar στην Ν. Φιλαδέλφεια . Εχει ωραία λαζάνια με φιλετάκια λεμονάτα και σαλάτα του Καίσαρα πολύ λαχταριστή. Έχει και ωραίο λευκό ξηρό κρασί. Ενώ στην κίτρινη γκαζόζα παρά δίπλα μου έφεραν κρασί με τιμή μπουκαλιού και ήταν μόνο μια γουλιά!
Εκεί μένει ένας γνωστός μου που δεν θέλω να παραμείνει μόνο γνωστός μου αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα . Τώρα στο θέμα μας. Θα πάω στο fairy tale . Μέσα στο διήμερο . Όταν φτάσω θα γράψω κριτική σε αυτήν την εξομολόγηση . Το νου σας λιφιότες ειμαι φαγού!
Παιδια ειναι το αγαπημένο μου μαγαζί πραγματικά! Οχι μονο στα γλυκα αλλα και στην ατμόσφαιρα μεσα! Εχω καιρο να παω βεβαια αλλα και εγω θελω καποια στιγμη να ξαναπάω τις επομενες ημερες! Και ειμαι τοσο τυχερος που ειναι και στον δήμο που μένω!Sweet dreams να ξερεις εχει παρα πομυ κοσμο ειδικά στις αργιες... Οποτε ισως χρειαστεί να κλείσεις τραπεζι για να μην περιμένεις στην ουρα!Υ. Γ. Όντως ειναι απο τις ωραιότερες περιοχες και δεν το λέω επειδή μένω εκει! Και αναπτύσσεται συνέχεια τα τελευταια χρόνια!
Συγνώμη επειδή δεν έχω καταλάβει για το fairy tale μιλάμε ; Για νέα καφέ που έχει και γλυκά ; Και θα κλείσω τραπέζι; Με κοροϊδεύετε; Εσείς όταν πάτε για καφέ κλείνετε τραπέζι;
SD επειδη ειναι καφετερεια-ζαχαροπλαστειο το συγκεκριμενο συνηθως τις ημερες που υπαρχουν αργιες δεν βρισκεις τραπεζι και περιμενεις σε λιστα αναμονης οταν σε φωναξουν! που αναλογα μπορει να παρει και 1-2 ωρες! Γι αυτο το καλυτερο ειναι να κλεινεις τραπεζι! Τωρα αν πας σε μια πιο καθημερινη ημερα και οχι απογευμα 7-8 αλλα πιο νωρις, σιγουρα θα ειναι πιο αδειο το μαγαζι!Σου λεω ειναι απο τα καλυτερα μαγαζια της Αθηνας (για εμενα δε μπεστ) και γίνεται χαμος! Γιατι δεν ειναι μονο τα γλυκα αλλα και η ατμοσφαιρα! και το πιο πιθανο ειναι να το εχουν στολισει με Halloween αυτες τις ημέρες!
Καλή τύχη με το παλικάρι! Δεν με θέλει κι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που παρακαλάω . Όχι πια τουλάχιστον (μετά από ένα στραπάτσο που έφαγα) Μου είπε ότι δεν με βλέπει ως σύντροφό γιατί εχω παιδιά. Σοκαρίστηκα όταν το άκουσα. Μετά από πολύ καιρό είπα να του κάνω κανά δυο προτάσεις για καφέ, είπε πως είναι απασχολημένος και μια άλλη φορά οτι είναι με άλλη αυτό το διάστημα. Όπως καταλαβαίνεις αποχώρησα. Δεν ξανακουνιέμαι με τίποτε! Αν θέλει και ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει τρόπους να με πλησιάσει ακόμα κι αν για κάποιο οικονομικό λόγο άλλαξα τηλέφωνα πάντοτε υπάρχουν και τα σόσιαλ. Μπορείς να επικοινωνήσεις και τηλεφωνικώς μέσα από εκεί χωρίς να αναγκαστεί να γράψει μήνυμα, εάν δεν θέλει και δεν είναι τύπος των μηνυμάτων. Εγώ είμαι. Κερδίζω ετσι χρόνο να σκεφτώ και να απαντήσω . Τα τηλέφωνα από την άλλη με εκνευρίζουν. Κρατάς μια ώρα ψηλά ένα ακουστικό και πιάνεται το χέρι σου. Τέλος πάντων Κυριακή γαρ με έπιασε πολυλογία.
Μπα μετάνιωσα, δεν θα πάω βαριέμαι . Αυτό το ουπς με χάλασε. Σκέφτηκα πόσο ανεγκέφαλοι είναι μερικοί που θεωρούν μιάμασματα της κοινωνίας τις γυναίκες που έχουν χωρίσει για κάποιον λόγο. Όμως στάθηκαν τυχερές γιατί ο Θεός τους αξίωσε και τους ευλόγησε με τη ικανότητα της δημιουργίας της ζωής. Μάλιστα είναι ακόμα πιο ικανές όταν εξαναγκάζονται, εξαιτίας του ανίκανου αντρικού φίλου (μερικοί γίνονται σόγαμπροι για να επιβιώσουν γιατί δεν είναι ικανοί ούτε ένα αυγό να βράσουν και άλλοι εξαρτώνται τόσο πολύ από το πουλί τους, που έχουν μπερδευτεί και δεν ξέρουν ποιά να πρωτοπηδήξουν, άλλοι πάλι δημιουργοί ενός υπέροχου εκθαμβωτικού και ευυπόληπτου κοινωνικού στάτους έχουν γνωρίσει και επισκεφτεί όλους τους γ@@@νες της Αττικής για να ξενοπηδάνε για κανένα τετράωρο. Κάνοντας παρέα λοιπόν, με τέτοιους λαμπρούς κοινωνικά αποδεκτούς φίλους, οι χωρισμένες με παιδιά τους πείραξαν!
Scroll to top icon