ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2019 | 19:20

Ωρε που πάμε;;

Ηταν η τρίτη φορά χθες που ένας άντρας μου είπε πως το κινητό μου είναι παλιό (Παλιό σημαίνει πως είναι τουλάχιστον 2 και χρόνων. Κι εγώ χθες το έμαθα). Όπως λέω πάντα έτσι και τότε απάντησα πως για μένα είναι άλλα πράγματα σημαντικότερα από το να έχω μοντέρνο κινητό και τις τρεις φορές με κοίταξαν σαν εξωγήινη και απλά φρόντισαν να αναδείξουν το κινητό τους.Από ευγένεια δεν γέλασα ειρωνικά αλλά ειλικρινά ένιωσα τόσο στενάχωρα που το μόνο που τους νοιάζει είναι απλά να δείχνουν ωραιοι.. Πριν μια δεκαετία είμαι σίγουρη πως δεν ηταν έτσι..
17
 
 
 
 
σχόλια
Έχω πάει στο πάμπλικ και ζήτησα ν' αγοράσω ένα τέτοιο. Νόμιζαν ότι κάνω πλάκα, ότι το θέλω για τη γιαγιά μου κτλ. ενώ τους έλεγα ότι απλά θέλω να αρχίσω σιγά σιγά να μην κουβαλάω μαζί μου το ίντερνετ. Τέλος πάντων το αγόρασα , το χρησιμοποίησα για λίγο καιρό.Οι αντιδράσεις πολλές και διάφορες... Το έχω φυλάξει και κάποια στιγμή σκέφτομαι να το ξανακάνω.
Είχα facebook μόνο. Το έκλεισα πριν 5 χρόνια. Δεν το ξανάνοιξα ποτέ. Αυτό είναι το "κόλπο" :D Όπως όταν θες να κόψεις το τσιγάρο, η λύση είναι μαχαίρι και να μην γυρίσεις πίσω ποτέ. Εν τω μεταξύ κάποια στιγμή ήθελα να το ανοίξω μόνο και μόνο για να το κάνω οριστική διαγραφή αλλά είχα ξεχάσει τον κωδικό.
Μπράβο να μου πεις όταν πετάξω εντελώς και το smartphone :D γιατί μπορεί να μην έχω φβ αλλά και πάλι είναι δύσκολο!Πάντως ναι νομίζω μόνο αυτός είναι ο τρόπος. Δοκίμασε, ευχομαι να το καταφέρεις!
Σκεφτόμουν ότι ο ρουφιάνος ρωτούσε συνέχεια τι κάνω που είμαι και ακόμη χειρότερα πως νιώθω, τι σκέφτομαι και τα έπαιρνα στο κρανίο, έτσι δεν το άνοιξα ξανά ούτε μισή φορά.
Το να εχεις παλιοτερο κινητο δειχνει ειτε οτι δεν εισαι προσκολλημενη μετα μανιας σε ηλιθιοτητες οπως το να εχεις το απολυτως τελευταιο μοντελο, ειτε οτι δεν σου περισσευουν για να αγορασεις κατι πιο καινουργιο. Και στις δυο περιπτωσεις, αυτο αποτελει στοιχειο για να σε εκτιμησει ο αλλος, οχι για να σε αποπαρει.
Να κάνεις παρέα με άτομα που ταιριάζεις πιο πολύ τότε.Εγώ έχω κινητό δέκα ετών και κανείς δε μου έχει πει κάτι. Κι αν έχει πει είναι καθαρά χιουμοριστικό και γελάμε όλοι μαζί ειδικά τώρα που έχει σπάσει κιόλας... όμως αφού λειτουργεί ακόμα όλα καλά xD και ποιός νοιάζεται τέλοσπάντων.
Πριν λίγες μέρες έκανα την ίδια ερώτηση σε μια κοπέλα. Είχε ένα κινητό απλής χρήσης και μου έκανε εντύπωση. Όχι γιατί μου φάνηκε περίεργο αλλά επειδή με εντυπωσίασε ευχάριστα. Κάνω σκέψεις εδώ και 2 χρόνια να αποσυνδεθω και βλέποντας την να ευχαριστιέται τη ζωή της, σε αυτή την εποχή των σοσιαλ χωρίς smartphone με χαροποίησε ιδιαίτερα. Είναι δυνατό. Δεν ξέρω αν οι τύποι το είδαν αρνητικά η' με τον τρόπο που περιέγραψα.
Ωραία σκέψη, αλλά δυστυχώς επειδή έτυχε σε μένα θα σου πω πως την πρώτη φορά υπέθεσα πως είναι η ιδέα μου αλλά έπειτα έβλεπα την έκφραση του προσώπου τους μαζί με τον τρόπο που έλεγαν την φράση "είναι παλιο". Ε μετά έδειχναν το δικό τους κινητό οπότε καταλαβαίνεις..
Αρχικά δεν έχω καμία πρόθεση να τους δικαιολογήσω. Εγώ δεν έδειξα το δικό μου όμως το κοίταξα στο χέρι μου, γιατί ένιωσα ντροπή που εκείνη το κατάφερε και εγώ ακόμα βρίσκω δικαιολογίες. Αν στο έκαναν φιγούρα πάω πάσο.
Το κατάλαβα πως δεν έχεις πρόθεση δικαιολογίας, αλλά ούτε να νιώθεις ντροπή γιατί έχεις κάτι περισσότερο μοντέρνο από κάποιον άλλον. Η τεχνολογία είναι ωραία αλλά με μέτρο, τουλάχιστον για 'μένα. Εμένα φίλος μου ότι βγει καινούργιο είτε σε κινητό είτε σε κονσόλες παιχνιδιών κτλ κτλ το έχει αγοράσει. Δεν τον κρίνω γιατί πολύ απλά δεν κάνει επίδειξη. Γενικότερα ίσως φταίει κι αυτό δεν μου άρεσε ποτέ η επίδειξη πλούτου..
Scroll to top icon