ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2019 | 22:48

Έρωτας με το ζόρι

Πιστεύω πως μου φέρθηκε οπως μου φέρθηκε γιατί δεν με αγαπούσε. Ήταν μαζι μου γιατί δεν ήμουν απειλητική. Δεν τον τρόμαζα οπως οι άλλες γυναίκες. Ίσως να μην υπήρξε ποτέ έρωτας απο μέρους του. Ημουν καλή για το ξεκίνημα. Μεγάλες κουβέντες απ την αρχή για να με κολακέψει. Οσο άμεσα τις είπε άμεσα και τις απέσυρε. Εγω ειχα τσιμπήσει και προσπαθούσα να με πείσω πως είναι στο χέρι μου... Πως χρειάζεται ενθάρρυνση και δεν περνάω το μηνυμα μου με σαφήνεια. Εγώ έκανα τη πρώτη κίνηση. Σχεδον σκηνοθέτησα. Δεν άντεχα το ενδεχόμενο να μη λειτουργήσει. Δεν ήθελα να πιστέψω πως ήταν γυρολόγος. Με βόλευε να πιστεύω πως με βρήκε ιδιαίτερη... "Τα κατάφερα" πάντα ομως ένιωθα ανασφάλεια. Αισθανόμουν πως δεν ήμουν ο έρωτας του. Πια δεν ήμαστε μαζί. Είναι με κάποια άλλη και για πρώτη φορά στη ζωη του μοιάζει όντως ερωτευμένος και το δηλώνει. Αυτός ο πάντα εγκρατής.Νιώθω πως όλα ήταν ενα λάθος μου. Αυτός μπορει μα πει κανείς ήταν ανώριμος. Είδε φώς και μπήκε. Εγώ όμως το επεδίωξα. Η ίδια έβλαψα τον εαυτό μου επιτρέποντας του να μου φερθεί οπως μου φέρθηκε τελικά. Για πολυ καιρό προσπαθούσα, μονο εγω... Πίστευα πως με την υπερπροσπάθεια θα λειτουργούσαμε τελικά και θα μου αποδείκνυα πως με αγαπάει και πως η φωνούλα μέσα μου ήταν λάθος, γιατί έτσι είχε μάθει...να είναι καχύποπτη.Δεν ήταν.
2
 
 
 
 
σχόλια
" 'Ήταν μαζί μου γιατί δεν ήμουν απειλητική.Δεν τον τρόμαζα όπως οι άλλες γυναίκες"...Τι εννοεί το ποιητή? Σου είχε μιλήσει για άλλες κοπέλες που αγαπούσε αλλά τον τρόμαζαν?Αποκλείεται να σε ερωτεύτηκε κ μετά να σε απομυθοποίησε ?Κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν αυθόρμητα λόγω ενθουσιασμού κ εκφράζουν το όποιο συναίσθημά τους άμεσα...Άλλοι πάλι, είναι πιο εγκρατείς κ περιμένουν να σιγουρευτούν...Και στις δυο περιπτώσεις , κανείς ερωτευμένος δεν σκέφτεται την ημερομηνία λήξης...Μετά πάλι με μπερδεύεις...Λες : " Τώρα είναι με άλλη,μοιάζει όντως ερωτευμένος κ το δηλώνει" ...Μα κ τα " μεγάλα " λόγια που έλεγε σε σένα ερωτευμένο άνθρωπο δεν έδειχναν?" Ο πάντα εγκρατής"...Άμα είναι οι εγκρατείς έτσι ,τι να πούμε για τους ασυγκράτητους...Στο τέλος ,μάλλον,θα συμφωνήσω μαζί σου...Έβλεπες οτι δεν τράβαγε η φάση κ παραμύθιαζες τον εαυτό σου οτι με την προσφορά/υπερπροσπάθειά σου κ δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο, θα λειτουργούσε..."It takes two to tango" darling,που λεν' κ στο χωριό μου...Με το ζόρι ή χωρίς ,τι νόημα έχει πλέον?Πάμε παρακάτω!
Δεν λες τι σου έκανε. Αν δηλαδή σου φεροταν άσχημα φέρει ευθύνη για την συμπεριφορά του και εσύ οφείλεις να προσέχεις τον εαυτό σου και να φεύγεις.Υ.Γ. Δεν θα δικαιολογουσα ποτέ κάποιον με άσχημη συμπεριφορά. Το να μην με θέλει φυσικά και δεν είναι κακη συμπεριφορά, το να παίζει εν γνώσει και συνειδητά με όσα νιώθω είναι :)Τέλος πάντων, όπως προσέχω να μην κοροϊδεύω τους άλλους ακόμη κι ας που έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες στην τελική, σιγά μην σκεφτώ ότι είναι θύμα μου στο τέλος ο άλλος. Καλώς κάνεις απολογισμό, κακώς κάνεις και πληγωνεσαι που είναι ερωτευμένος με άλλη, όταν έχεις δεύτερες σκέψεις και νικάνε μόνιμα ε κάπου δεν ψήνεσαι. Όταν είναι, αμοιβαίο πάντως κάτι, δεν είναι χρειάζεται να τα κάνεις όλα εσύ. Είναι δίπλα σου ο άλλος και είναι υπέροχο. :)
Scroll to top icon