ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2019 | 23:35

Ερωτήσεις σε συνέντευξη

Την Παρασκευή έχω κλείσει συνέντευξη σε μία μεγάλη πολυεθνική εταιρία, η οποία θεωρώ ότι είναι γνωστή στον κλάδο μου. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά την γνωρίζω. Η θέση φυσικά έχει να κάνει επίσης καθαρά πάνω στο αντικείμενο μου. Λοιπόν, αυτό που θα ήθελα, είναι να μου πείτε μερικές γενικές ερωτήσεις που θα μπορούσα να κάνω κατά την διάρκεια της συνέντευξης, είτε για την εταιρία είτε για την θέση, αν και εφόσον μου απευθύνουν το λόγο να κάνω ερωτήσεις. Έχω μερικές στο μυαλό αλλά θα ήθελα να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις/ερωτήσεις.
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα βοηθούσε πολύ να μας πεις με τι ασχολείται η εταιρία, όμως να θυμάσαι ότι η ερωτήσεις που θα κάνεις οφείλουν να έχουν άμεση σχέση με αυτά που θα πείτε και στη συνέντευξη. Παρόλα αυτά κάποια highlights κατ'εμε είναι: 1. Πρόκειται για καινούρια θέση στην εταιρία; Εάν όχι για ποιό λόγο αποχώρησε ο προκάτοχός μου; 2. Πως αξιολογείτε την κουλτούρα της εταιρίας; 3. Πως αξιολογείτε την επιτυχία; 4. Τι επαγγελματική εξέλιξη, θα μπορούσε να έχει κάποιος ξεκινώντας να εργάζετε εδώ;5. Πως είναι μια τυπική μέρα εδώ; 6. Ποιούς θεωρείτε τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές σας; Γενικά είναι κάπως κονσέρβα οπότε θα βρεις αρκετά παραδείγματα και στο Ιντερνετ. Εάν σε ρωτήσουν για μισθό κλπ, προσωπικά πάντα λέω λίγο παραπάνω από αυτό που θα ήθελα (σε ρεαλιστικά επίπεδα πάντα!) για να έχω το περιθώριο να διαπραγματευτω. Καλή επιτυχία!!!