ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2019 | 13:23

Εχω χάσει τον εαυτό μου

Εδώ και 2 χρόνια περίπου νιώθω ότι εχω χάσει τον εαυτό μου. Δεν είμαι αυτός που ήμουν. Δεν έχω όρεξη ούτε κίνητρο για να ασχοληθώ με τα ενδιαφέροντα μου έχω εγκαταλείψει τα χόμπι μου. Μου άρεσε η μουσική η ζωγραφική ο χορός... Και τώρα νιώθω ότι δεν μου αρεσουν. Οτι αν προσπαθησω παλι θα ειναι με το ζορι οτι δεν θα νιωθω οτι το θελω οτι βγαινει απο μεσα μου οπως παλια. Εχω χασει το νοημα της ζωης. Δεν ξερω τι μου συμβαίνει. Κάθε φορά που πάω να πλησιάσω την κιθάρα μου κάνω πίσω. Κάθε φορά που σκέφτομαι ότι παραμελησα ένα χόμπι μου νιώθω χάλια και προσπαθώ να επανορθώσω όμως νιώθω ότι δεν έχω έμπνευση και ότι δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Δεν εχω με τι να ασχοληθώ κατά τη διάρκεια της ημέρας την περνάω με ένα κινητό η κάποια σειρά με πολλά επεισόδια. Νιώθω ότι βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε νιώθω ότι δεν νοιάζομαι πλεον για αυτά που πέθαινα και αγαπούσα. Τι μου συμβαίνει? Έχει νιώσει κάνεις κάτι παρόμοιο? Πώς να το διώξω? Πώς να αποκτήσω ξανά την θέληση και το κίνητρο για να κάνω αυτά που αγαπούσα? Τι μου φταίει? Δεν έχω ούτε ανθρώπους δίπλα μου. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι εχω περάσει πολλά. Εχω χάσει ανθρώπους, άλλοι με παράτησαν με έβγαλαν από τη ζωή τους, Είμαι κλειστό άτομο και δεν μπορώ να κάνω εύκολα παρέες. Τον περισσότερο καιρό είμαι μόνος και βαριέμαι τη ζωή μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ξες ομως δεν ειναι τα χομπι οπως η ζωγραφικη, η μουσικη τα μονα που νοηματοδοτουν την ζωη. Θα μπορουσες να ασχοληθεις με κατι διαφορετικο που θα ανοιξει τους οριζοντες σου και θα ξεμπλοκαρεις απο την μονοτονια οπως να διαβασεις ενα βιβλιο, ιστορικο, επιστημονικο κατι ανανεωτικο για το μυαλο.
Λίγο πολύ έχουμε περάσει όλοι μας παρόμοια φάση. Εγώ όταν πάω να μπω σε τέτοιο mood, λέω στον εαυτό μου "θες, δεν θες θα το κάνεις, Δεν θα κάτσεις άπραγος". Όταν το κάνω νιώθω καλά με τον εαυτό μου γιατί ουσιαστικά απέφυγα τα νοητικά εμπόδια και μου δίνει κίνητρο να το ξανακάνω, δηλαδή να δημιουργηθεί μια συνήθεια. Ουσιαστικά με απλά λόγια όταν το μυαλό σου φωνάζει "Μην ξεβολευτεις" τότε πρέπει να ξεβολευτεις.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα τα τελευταία δυο χρόνια αλλά συμβαίνει διότι έχω φάει κέρατο ... ακόμα προσπαθώ να βρω τρόπο να το ξεπεράσω ... (21)
Scroll to top icon