ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2019 | 14:54

Απελπισία

Είμαι 54 χρόνων δουλεύω καθημερινά και ασταμάτητα, ο άντρας μου είναι άνεργος εδώ και δύο χρόνια, τα βγάζουμε δύσκολα πέρα. Τα παιδιά μου είναι οικονομικά ανεξάρτητα ανεξάρτητα μας βοηθάνε όσο μπορούν αλλά στην προσωπική τούς ζωή δεν έχουν βρει το δρόμο τους κ κάποιες φορές δεν είναι καλά ψυχολογικά με αποτέλεσμα εγώ να επηρεάζομαι πολύ από αυτό κ να στενοχωριεμαι. Έχουμε περάσει πιο δύσκολα στο παρελθόν αλλά δεν ειμασταν τόσο πεσμένοι ψυχολογικά, έχουμε όλοι μας κουραστεί. Δε ξέρω τι να κάνω κ σε ποιον να συμπαρασταθώ πιο πολύ, ζοριζομαι πολύ κ αυτό έχει αντίκτυπο στην υγεία μου, τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με την πίεση. Λέω σε όλους ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρετε πόσοι από αυτούς που έχουν "βρει το δρόμο τους", υποφέρουν σιωπηλά; Ή πόσοι από αυτούς, τον ξαναχάνουν μετά από κάποια χρόνια; Να μην στεναχωριέστε γι αυτό το θέμα. Για την οικονομική στενότητα, απόλυτα κατανοητό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon