ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2019 | 07:56

Λάθος επιλογή

Έκανα μια παροδική σχέση λίγων μηνών, έπεσα στην παγίδα, κατά βάθος ήξερα ότι δε θέλει κανονική σχέση. Όμως μου άρεσε πολύ, ο τρόπος του, η αγκαλιά του κ ήθελα να το ζήσω. Έδειχνε να έχει κάποια συναισθήματα όμως για σχέση δε το συζητούσε δεν ήταν σε φάση μου έλεγε! Κ έτσι βρισκόμασταν μόνο βράδυ κ αυτό λίγες φορές, έξω δεν ήθελε να βγαίνουμε ενώ στην αρχή όταν γνωριστήκαμε βγαίναμε.Προσπάθησα να έχουμε μια ωραία επικοινωνία καθημερινή αλλά αυτός κ πάλι ήταν φορές που με τον τρόπο του το απέφευγε. Είχαμε μαλώσει αρκετές φορές γιατί εγώ δεν άντεχα να μην τον έχω κανονικά στη ζωή μου, τα ξανανβισκαμε όμως! Τον απέφυγα για λίγες μέρες αλλά δεν άντεξα να μην του μιλάω όταν του ξανά έστειλα ήταν απότομος κ σταμάτησε να μου μιλάει χωρίς να μου πει το λόγο, του έστελνα κ μου έλεγε έχω δουλειά, εγώ προσπάθησα κ πάλι δεν ήθελα να είμαστε μαλωμενοι να τελειώσουμε έτσι, αλλά δε μου έδωσε την ευκαιρία, τον είδα έξω χθες πέρασε κ δε μου έδωσε σημασία κ ούτε έστειλε ένα μνμ μετά.Ήταν μια λάθος επιλογή μάλλον αλλά με πονάει.Τον σκεφτόμουν όλη τη μέρα κ ακόμη το κάνω δε μπορώ με στεναχωρεί που απ'ότι φαίνεται δεν άγγιξα την ψυχή του.Είναι μια κατάσταση που δε μου προσέφερε κάτι κ δεν θα είχε κ μέλλον δε νομίζω ότι ξαφνικά θα άλλαζε κ θα ήθελε σχέση, αλλά αυτά που ένιωσα πώς γίνεται να τα διαγράψω κ να προχωρήσω?
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχουν αλλοιωθεί τα πάντα πια, σχέση δεν είναι η συνεύρεση για σεξ και μετά ο άλλος να σε αποφεύγει. Σχέση είναι να κάνετε πράγματα μαζί όχι για να σας δει ο κόσμος αλλά γιατί έτσι γνωρίζετε πραγματικά ο ένας τον άλλο. Να αφιερώνεις χρόνο για να ακούσεις τους προβληματισμούς του άλλου! Να υπάρχει στο πρόγραμμα σου αβίαστα, να σου δείχνει ότι σε σκέφτεται κ υπάρχεις στη ζωή του όχι μόνο στο κρεβάτι του!
Άντε πάλι....Σχέση είχατε. Κανονική, κανονικότατη. Τέσσερις μήνες. Τι της έλειπε, η κοινωνική αναγνώριση; Γιατί ψοφάτε τόσο να σας βλέπουν μαζί; Οι σχέσεις που μακροημερεύουν συνήθως έχουν μικρή επιρροή από τους έξω.Προφανώς χρειάζεσαι χόμπι, κύκλο, φίλους κλπ ώστε να μην καλείται ο σύντροφος να γίνει ελβετικός σουγιάς.
Scroll to top icon