ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2019 | 15:27

Τι είχαμε τι χάσαμε....

Σήμερα έμαθα ότι κλείνει το μαγαζί που δουλεύεις. Στεναχωρέθηκα γιατί δεν θα σε βλέπω πια. Βασικά είμαι τέρμα φελλός όσο δεν πάει γιατί θα έπρεπε να σου πω καιρό τώρα πως αισθάνομαι. Πως νιώθω για σένα αυτόν τον τρελό έρωτα. Και τον αξίζεις γιατί είσαι ότι η πιο όμορφη, η πιο πρόσχαρη, η πιο ευγενική και η πιο χαμογελαστή κοπέλα που έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Σήμερα θα αναλάβω δράση. Προσωπικά χέστηκα τελείως αν θα με ακούσουν τα άλλα παιδιά που δουλεύουν μαζί σου. Τόσο καιρό δείλιαζα γιατί έλεγα ότι είναι ο χώρος εργασίας σου, δεν πρέπει δεν κάνει κτλ κτλ. Άι σηχτήρ πια. Δεν πάει άλλο. Ή τώρα ή ποτέ.Good luck to myself!
5
 
 
 
 
σχόλια
Μοιάζουμε...και γω φέτος το καλοκαίρι (Ιούνιο - Ιούλιο βασικά) κάθε Κυριακή πρωί (μετά από Σαββατόβραδο of course) πήγαινα σε ένα Mikel όπου δούλευε μια που μου άρεσε. Έχω μπαινοβγεί σε 1000 διαφορετικά μαγαζιά σε όλη την Αθήνα, και σπάνια πετυχαίνω μια που μου κάνει κλικ. Αυτή λοιπόν ήταν μία από τις σπάνιες.Σκεφτόμουν να της την πέσω, αλλά είχε πελάτες (Κυριακή πρωί πρωί πελάτες;;; Την ατυχία μου μέσα) και κόμπλαρα. Μετά από 3-4 προσπάθειες τα παράτησα, γιατί εκτός του ότι δούλευε, έβλεπα ότι συνέχεια είχε πελάτες και δεν ήθελα να γίνω ρόμπα. Τελικά το μετάνιωσα. Σάμπως θα τους ξαναδώ λέω; Ακόμα και άκυρο να έτρωγα απλά θα γινόμουν ρόμπα σε άλλους 2-3 πελάτες, που μόλις βγουν από το μαγαζί ούτε που θα με θυμούνται. Οπότε μην χάσεις την ευκαιρία. Καλύτερα να γίνεις ρόμπα για μερικά δευτερόλεπτα, παρά να σε τρώει συνεχώς ότι δεν έκανες κίνηση και έχασες την ευκαιρία.
Scroll to top icon