ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2019 | 16:42

Στεναχωρια

Σπουδαζω σε αλλη πολη και η "κολλητη μου" επισης. Λιγες μερες πριν την ρωτησα αν στα γενεθλια της θα ειναι στην πολη απο την οποια καταγομαστε η θα ειναι στη πολη που σπουδαζει και μου απαντησε πως θα ειναι στην πολη που σπουδαζει.εγω το ρωτησα γιατι σκεφτομουν να ερθω για να την δω και να της κανω εκπληξη. Εντομεταξυ τελικα ειδα πως αυτη εκανε τα γενεθλια της στην πολη μας. Κ δεν μ ειπε τιποτα. Νιωθω πολυ περιεργα και ασχημα ταυτοχρονα. Ειμια πολυ στεναχωρεμενη γιατι δεν της εχω φερθει ποτε ασχημα. Δεν μπορω να πηγσινω πολυ συχνα στην πολη μας γιατι σπουδαζω πολυ μακρια ενω εκεινη σπουδαζει αρκετα κοντα. Αλλα οταν πηγαινω παντα της στελνω για να βρεθουμε και την σκεφτομαι. Μαλιστα στο τελευταιο μνμ δεν μου απαντησε ποτε. Μονο καλο δεν μου κανει ολο αυτο...
6
 
 
 
 
σχόλια
Η φίλη θέλει να αποβάλλει το παρελθόν για να κάνει restart τη ζωή της. Ή ντρέπεται για σένα προς τις νέες της παρέες, ή ντρέπεται για κείνους προς εσένα.
Να είσαι ανεξάρτητη και να μην περιμένεις τίποτα από ΚΑΝΕΝΑΝ! Να βγαινεις, να περνας καλα, να γνωριζεις νεους ανθρωπους αλλα προσδοκιες απο κανεναν. Αν καποιος ειναι νοιαστει για εσενα θα το κανει, αλλα εσυ μην το περιμενεις γιατι ετσι μονο θα πληγωνεσαι και πιστεψε με δεν αξιζει. :)
Σαν αρχές ghosting ακούγεται... Δεν φταις εσύ για το ότι δεν είναι ξεκάθαρη, όμως. Εύχομαι να είσαι καλά και να μην δίνεις περισσότερη σημασία από όσο πρέπει σε ένα άτομο με τέτοια συμπεριφορά;-)
Βρες καινούρια άτομα να κάνεις παρέα.Το να κολλάς με ένα άτομο που δεν μπορείς να βλέπεις συχνά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.Και από τη στιγμή που σου έκρυψε ότι έκανε τα γενέθλια στην πόλη σας σημαίνει ότι ήθελε να σε αποφύγει και έχει βρει άλλες παρέες.
Scroll to top icon