ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2019 | 20:47

Μεγάλη διαφορά ηλικίας ..

Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα που δεν αφορα εμένα αλλά τον φίλο μου . Ο φίλος μου σπουδάζει σε άλλη πόλη ήμαστε και ή δύο 22 χρόνων . Ο φίλος μου είχε μία σχέση 2 χρόνια με μία πολύ καλή κοπέλα αλλα χωρίσαν ή ίδια τον άφησε . Ο φίλος μου 2 ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό του δεν έβρισκε καποια κοπέλα έβγαινε αλλά καμιά δεν του άρεσε ή δεν ήταν του γούστου του .. Εγώ επειδή ήμαστε σε διαφορετικές πόλεις πηγενω και τον βλέπω συχνά .. ΤΟ καλοκαιρι που είχα πάει μου είπε με πολύ μεγάλη χαρά ότι επιτέλους βρήκε μία γυναίκα ακριβώς όπως την θέλει εννοείται πως χαρηκα παρά πολύ Γιαυτον αλλά όταν άρχισε να μου μιλάει γιαυτη απορρησα σκεφτόμουν πως θα είναι και άρχισε να μου μιλάει να μου λέει ότι έχει μία πολύ καλή δουλειά είναι πολύ ώριμη και έξυπνη .. Βγήκαμε σε μία καφετέρια καθισαμε με τον φίλο μου και την περιμέναμε .. Μας πλησιάζει εκει μία σχετικά μεγαλύτερη γυναίκα και χωρίς να μιλήσω σηκώνεται ο φίλος μου άρχισε να την φιλάει και να αγκαλιάζονται εκεί έμεινα κάγκελο μου είπε από εδω ή κοπέλα μου ή τάδε είπα χαρηκα αλλά δεν χαρηκα καθόλου ή αλήθεια ειναι άρχισε αυτή ή κύρια να μου μιλάει μου είπε δουλεύει σε μία εταιρία είναι 40 χρόνων χωρισμένη με 2 παιδιά εκεί και αν έμεινα κάγκελο κοίταζα τον φίλο μου κοίταζα και αυτήν .. Μετά συνεχίσαμε την κουβέντα και ή ίδια μου είπε πως θα ήθελε με τον φίλο μου να προχωρήσουν ... Σε γάμο δηλαδή.. ο φίλος μου μου ζήτησε την γνώμη μου πάνω σε αυτό το θέμα .. εννοείται πως του είπα ότι καλό θα είναι να το σταματήσει γιατί θα έχει προβλήματα η γυναίκα αυτή ζηλεύει πολύ πάρα πολύ αφού μέσω facebook με βρήκε και άρχισε να με ρωτάει αν ο φίλος μου είναι πιστός αν είναι καλός σύντροφός γενικά με ρωτούσε πράγματα που θα έπρεπε είδη να τα γνωρίζει όπως και να έχει ο φίλος μου είναι 22 και αυτή 40 ο φίλος μου σπουδάζει έχει δραστηριότητες δεν μπορεί να είναι με μία γυναίκα 40 χρόνων αφού και ο ίδιος μου είπε δεν θέλει καταβαθος να προχωρήσει απλά δεν ξέρει πως να χωρίσει .. πραγματικά δεν ξέρω πως να τον βοηθησω πιστεύω θα έχει μεγάλο θέμα αν της ζητήσει να χωρίσουν ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο τι μπορεί κι άλλο τι θέλει να κάνει ο φίλος σας.Κατ' αρχάς ουδείς τον πίεσε να συνάψει σχέση με μια γυναίκα 40 ετών. Ήταν επιλογή του. Και προσωπικά σ' αυτό δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη, εφόσον δεν θέλει γάμους, γιατί δεν ξεκαθαρίζει εξ' αρχής και κάθεται και κοροϊδεύει τη σχέση, αλλά και τον εαυτό του; Όσο για τη ζήλεια, εννοείται δεν την επικροτώ εκ μέρους της κυρίας, αλλά κι ο φίλος σας γνώστης της κατάστασης ήταν, γιατί συνέχισε μαζί της;Αυτό που βλέπω είναι ότι ο κύριος είναι λίγο "ό,τι να ΄ναι" και το θεωρώ δικαιολογημένο λόγω ηλικίας. Όταν, επομένως, είμαστε ελαφρώς "τσίου", καλό θα είναι να μην μπλέκουμε σε καταστάσεις που δεν μπορούμε να σηκώσουμε. Ως γνωστόν, όποιος παίζει με τη φωτιά, καίγεται. Τι θα πρέπει να κάνει και να το θεωρήσει κι ως μάθημα της νιότης του; Να μαζέψει τα κάκαλα που πιθανώς διαθέτει και την ντομπροσύνη που οφείλει να έχει και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Μόνος του έμπλεξε σ' αυτό, μόνος του να ξεμπλέξει. Με τις υγείες του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon