ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2019 | 11:01

?

Μια γνωστή βρίσκεται για σεξ με κάποιον που δεν της αρέσει καθόλου. Λέει ότι περνάνε καταπληκτικά στο κρεβάτι και ότι πήγε μαζί του γιατί δεν βρήκε κάποιον καλύτερο. Της ζητάει να βγούνε για ποτό ή φαγητό και βρίσκει συνήθως δικαιολογίες γιατί τον βαριέται και δεν την τραβάει καθόλου σαν άντρας. Μόνο όταν δεν έχει λεφτά δέχεται να βγει μαζί του.Μου φαίνεται περίεργο πως προχωράς με κάποιον που δεν σου αρέσει καθόλου. Έχω ακούσει από άντρες ότι το κάνουν μερικοί, αν θέλουν σεξ πάνε με όποια τους κάτσει και αν κάνει καλό κρεβάτι ξαναπάνε μερικές φορές και ας μη τους αρέσει σαν γυναίκα ούτε σαν άνθρωπος. Πως γίνεται; Η γνωστή είναι 40 φεύγα και λέει ότι αν περίμενε κάθε φορά να βρει κάποιον που της αρέσει θα έμενε χρόνια χωρίς σεξ.
12
 
 
 
 
σχόλια
Για ποιο λόγο πηγαίνει μαζί του όταν δεν έχει λεφτά, αφού μόνο σεξ κάνουν στην τελική; Ούτε στα εστιατόρια τρέχουν, ούτε στα σινεμά, ούτε στα μπαρ.Και εσένα γιατί σε απασχολεί αυτό το θέμα;
Υποθέτω ότι βγαίνει μαζί του όταν δεν έχει λεφτά για να μην μείνει μέσα και επειδή ξέρει ότι αυτός θα την κεράσει. Μπορεί βέβαια να πέφτω και έξω. Πάντως αν εννοεί αυτό, η κοπέλα είναι μαλακισμενη.
Μα αφού βρίσκονται μόνο για σεξ και το τονίζει, μάλιστα:"Της ζητάει να βγούνε για ποτό ή φαγητό και βρίσκει συνήθως δικαιολογίες γιατί τον βαριέται και δεν την τραβάει καθόλου σαν άντρας." Πηγή: www.lifo.grΑφήνει αυτό ακριβώς το υπονοούμενο που παρατήρησες και εσύ, με ότι αυτό συνεπάγεται.Και στο κάτω-κάτω, αν τα βρήκαν οι δυο τους μόνο στο οριζοντίως, πού πέφτει λόγος στ@ν εξομολογούμεν@ για να κάτσει να γράψει και ολόκληρη εξομολόγηση; Ναι, υπάρχουν άτομα που κάνουν σεξ χωρίς να τους αρέσει ο άλλος, μόνο και μόνο για την πράξη. Δεν είναι κοσμογονική ανακάλυψη αυτό.
Όχι βρε Αγιε, διαφωνώ. Το γεγονός ότι αυτός είναι βλακας και δεν θα έπρεπε να ανέχεται αυτή τη συμπεριφορά, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απενοχοποιησουμε την εκμετάλλευση, γιατί περί εκμετάλλευσης πρόκειται.
Scroll to top icon