ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2019 | 10:43

Τι ωραίες οικογένειες

Ο πατέρας μου έχει 2 μήνες που δουλεύει εξωτερικό. Συζητούσαμε με την θεία μου και κάτι άλλους συγγενείς μου. Είπα ότι νιώθω άσχημα που ο μπαμπάς μου ειναι ο μόνος του σε μια ξένη χώρα. Τότε η θεία μου η οποία συνηθίζει να λέει τέτοιες βλακειες και να προσβάλει τον θείο μου μπροστά σε όλους λέει: "Το καλύτερο είναι αυτό. Τους ξεφόρτωνεσαι και σου στέλνουν και τα λεφτά". Και μετα έλεγε στον θείο μου να κάνει το ίδιο. Όταν της είπα ότι μου λείπει ξεκίνησε να γελάει ειρωνικά. Η κόρη της την οποία έχει κάνει σαν τα μούτρα της και δεν σέβεται καθόλου τον θείο μου συμφώνησε. Φταίει και αυτός βέβαια που ανέχεται αυτήν την συμπεριφορά.
6
 
 
 
 
σχόλια
Απεχθάνομαι ανθρώπους που μιλάνε τόσο απαξιωτικά στον σύντροφό τους (ή ΓΙΑ τον σύντροφό τους) ενώ ζούνε μαζί του. Για μένα είναι και οι δυο ανάξιοι λόγου, και αυτή που έχει αυτή την συμπεριφορά και αυτός που την ανέχεται.
Scroll to top icon