ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2019 | 17:31

Άκουσα ερωτική εξομολόγηση για πρώτη φορά στην ζωή μου

Πριν 3 μήνες ήρθε στην δουλειά ένα νέο παιδί 25 χρονών. Πολύ καλός ευγενικός χαμογελαστός γενικά ένα όμορφο αγόρι. Σήμερα καθώς φεύγαμε μου είπε ότι θέλει να μου μιλήσει ιδιαιτέρως. Του είπα ότι θα τον περιμένω κάτω στην είσοδο. Αφού κατέβαιναν ένας ένας οι υπόλοιποι και φεύγανε, ήρθε και εκείνος. Με πήγε λίγο στην άκρη σε ένα παγκάκι φαινόταν σκεπτικός. Τον ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε ναι όλα μια χαρά. Έπειτα μου είπε τα εξής σας τα γράφω όπως μου τα είπε: 'ξέρεις εγώ ήρθα πριν από 3 μήνες στην δουλειά και από την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ οικεία μαζί σου'. 'Χαίρομαι' του απάντησα εγώ. 'Δεν θέλω να περιαυτολογήσω και γι'αυτό θα είμαι ξεκάθαρος'. 'Τι συμβαίνει' τον ρωτάω. 'Είμαι πια απόλυτα βέβαιος ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Ζητώ συγνώμη αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση αυτήν την αλλά πρέπει να το πω. Να το βγάλω από μέσα μου'. 'Μη ζητάς συγνώμη αγόρι μου. Χαίρομαι που ακούω κάτι τέτοιο και χαίρομαι που είσαι ειλικρινής και λες αυτά που νιώθεις'. 'Λογικά δεν θα νιώθεις και εσύ το ίδιο, έτσι δεν είναι' με ρωτάει. 'Έτσι είναι' του απάντησα και αμέσως συννέφιασε. Και κάπου εκεί δεν ξέρω τι έπαθα του έδωσα ένα φιλί στο στόμα. Καταλάθος δεν το ήθελα. Πόσο υπέροχα φιλάει ένας ερωτευμένος; Μου άρεσε πολύ. Απλά με επηρέασαν τόσο πολύ αυτά που είπε. Δεν μου είχαν κάνει ποτέ ερωτική εξομολόγηση. Κανείς. Να πω ότι είμαι μια γυναίκα στα 38 και είναι 25. Αν ήταν στην ηλικία μου ή κοντά στην ηλικία μου θα του αφιέρωνα όλη μου την ζωή. Σίγουρα είναι ο πιο γλυκός και ο πιο γοητευτικός νέος που έχω συναντήσει. Με γοήτευσε ιδιαίτερα. Από την άλλη να πω την αμαρτία μου σκέφτηκα να ενδώσω καθότι είναι πολύ ωραίο παιδί. Δεν ξέρω μπορεί να το κάνω, μπορεί και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με γοήτευσε και αυτό δεν αλλάζει.
8
 
 
 
 
σχόλια
οι πιτσιρικάδες εχουν μια ροπή στις μεγαλύτερες ...................... τις βλέπουν σα δασκάλες .............. κι εγω το εχω δει κι εχω σουταρει μερικούς ............ εδώ μου τηυν πέφτουνε στο net πιτσιρίκια ..............
Έλα ρε συυυυ....... μπράβο του!!! Να ορίστε!!!! Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με θάρρος που τα παίζουν όλα για όλα και δεν βάζουν πάνω απ' όλα τον εγωισμό . Χίλια μπράβο! Και γω θα έλιωνα κι ας μην τον γουστάρα!!! Δε ξέρω αν έπρεπε να παιχτεί φιλί γιατί δίνεις ελπίδες αλλά οκ αν σου βγήκε αυθόρμητα δε πειράζει. Δε θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά φοβάμαι ότι κάποιος απ' τούς δύο θα πονέσει αν συνεχιστεί. Κάνε ότι σου λέει η ψυχή σου!
Ωραία εξομολόγηση όντως και θα σου έλεγα να του δώσεις μια ευκαιρία του ανθρώπου , ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε δεν ειναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Ήθελε πολύ μαγκιά να έρθει και να σου εκφράσει τα συναισθήματα του , ενώ ξέρει ότι είσαι μεγαλύτερή του και ότι είσαι συνάδελφος του και νομίζω πρέπει να το εκτιμήσεις αυτό και άλλο. Μπορεί και να αξίζει αυτός ο άνθρωπος, δώστου μια ευκαιρία , αν θες με ακούς.
Scroll to top icon