ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2019 | 22:17

διαπίστωση

Παιδιά κάποιοι άνθρωποι για διάφορους λόγους (εμφάνιση, ντύσιμο, στάση σώματος, τρόπος ομιλίας, τρόπος σκέψης και χαρακτηριστικά προσωπικότητας) δεν είναι ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξει.
8
 
 
 
 
σχόλια
Η αλλαγή από μόνη της δεν είναι κάτι κακό προφανώς. Τουναντίον, κάθε άνθρωπος πρέπει να επιδιώκει συνεχώς την αυτοβελτιωση και την εξέλιξη του σε όλους τους τομείς, που και αυτές στην πραγματικότητα αλλαγή συνιστούν.Το θέμα είναι να μην αλλάζει κανείς με μοναδικό σκοπό να προσαρμοστεί στα θέλω ενός άλλου ή γενικά στα πρότυπα της κοινωνίας. Να μην γίνει ένα άβουλο πλάσμα, χωρίς προσωπικότητα, μια πλαστελίνη που παίρνει κάθε φορά το σχήμα που θέλει ο κάθε υποψήφιος νέος σύντροφος.
Ταεμφάνιση, ντύσιμο, στάση σώματος, τρόπος ομιλίας σίγουρα αλλάζουν με λίγη προσπάθεια. Ο τρόπος σκέψης επίσης, αν όντως πιστεύει κάποιος ότι θα εξέλισσε την ζωή του και την πνευματική του ανάπτυξη. Μόνο ο χαρακτήρας (ούτε καν η προσωπικότητα, η οποία είναι δυναμικό μέγεθος) δεν αλλάζει, αλλά ΟΚ, αν αλλάξουν όλα τ'άλλα δεν έχει τόση σημασία για πρώτες προσεγγίσεις τουλάχιστον.
Scroll to top icon