ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2019 | 12:20

Να ρωτήσω εγώ κάτι;

Εσείς πώς το βλέπετε όταν ένας φίλος/η σας κάνει διάφορα σχόλια για να σας ταπείνωση; Να δώσω ένα παράδειγμα:" Καλά εσύ ήσουν πάντα τυφλή" " Αφού είσαι τρελή" "Αφού είσαι ατσουμπαλη"Κι άλλα πολλά που τώρα πλέων μου περνάνε αδιάφορα. Ναι οκ, ίσως επειδή μπορεί να με ξέρει κάπως παραπάνω από τους υπόλοιπους, αλλά δεν είναι λίγο περίεργο που κάθε φορά θα βρει και κάτι ώστε να με μειώσει; Καλή κουβέντα δεν μου έχει πει, πχ τι όμορφη που είσαι ή ωραία ρούχα ή ωραία μαλλιά. Τώρα μιλάω για πρώην σύντροφο και πλέων φίλο. Αλλά δεν μπορω να καταλάβω για ποιο λόγο όταν μιλάμε στο τηλέφωνο θα βρει ένα λογο για να με ταπεινώσεις.
7
 
 
 
 
σχόλια
εσύ φίλε μου ακούς τι λέω με την κολλητή μου για σένα ; Περίεργο πως; :-P Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μ@@@@ς ίδιος μένει μπουχαχαΚαι όποιος κατάλαβε να μου το εξηγήσει κι εμένα.
Πρώην σύντροφος και φίλος δεν υπάρχει, ξέχασέ το. Πιστεύω ότι του έχεις σπάσει τ@@@@ για κάποιον λόγο και πάλι καλά που περιορίζεται σε απλή ταπείνωση, ίσως πάλι κάτι να διεπίστωσε που να ρήμαξε όλη την καλή εντύπωση που είχε για σένα και είναι ο μόνος τρόπος για να σου δείξει τι αισθάνεται. Για μερικούς η ταπείνωση και το ρεζίλεμα είναι τρόποι άμυνας σε εξευτελιστική συμπεριφορά εναντίον τους. Μετά απο τέτοιες συμπεριφορές, μην περιμένεις τίποτε καλό, φιλίες κι έτσι. Απλά απομακρύνσου ευγενικά και ξέχασε την ύπαρξή του διαπαντώς.
Οι πρώην σε ελάχιστες έως μηδαμινές περιπτώσεις μπορούν να είναι φίλοι.....ο λόγος που φαντάζομαι εγώ ότι το κάνει είναι για να τα ακούει ο ίδιος και να υπενθυμίζει στον εαυτό του τα αρνητικά σου ώστε να μην κάνει άλλες σκέψεις και νοσταλγεί παλιές σας στιγμές....
Scroll to top icon