ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2019 | 01:09

Τρέλα

ΚαλησπέραΓνώρισα έναν τύπο που ενώ με φλερτάρε με ειρωνεύεταν ταυτόχρονα με υπονοούμενα. όσες φορές τον ρώτησα ευθέως τι υπονοεί, μου είπε ότι αστειεύεται, ότι θα έπρεπε να το δω πιο θετικά και τέτοια. Ελεγε καλυμμένα αστεία - κακίες ενώ προσπαθούσε να με πλησιάσει. Πάει καλά ο κόσμος? Την πρώτη φορά το παρεβλεψα την 2η ξενέρωσα. Και από εκεί και πέρα όταν πια του είπα ότι δε θέλω να συνεχίσουμε δε του ξανασηκωσα το τηλςφωνο.Τωρα έχει αρχίσει να παίρνει σα τρελός και δε ξέρω τι να κάνω. Φέρεται σα τρελός. Καλεί ασταμάτητα και μου στέλνει email και μηνύματα ότι δε κατάλαβαινει τι έπαθα και άλλα μελόδραματικα. Μάλιστα στο τελευταίο τηλεφώνημα που του είπα ότι δε θέλω να συνεχίσω μαζί του μου φώναξε σα τρελός και μου το έκλεισε. Μετά από 2-3μερεσ μου έστειλε ένα τεράστιο μήνυμα ότι δεν αντέχει τη σιωπή μου και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα να δει αν είμαι καλά. Όσο πέρναγε η ώρα άρχισε να μου στέλνει μηνυαματα ανάμεσα στις κλήσεις ότι γιατί του κάνω αυτό. Έχω φοβηθεί. Πάει καλά ο κόσμος?
6
 
 
 
 
σχόλια
Έπεσες σε λάθος τύπο.Δε ξέρω πόσο εύκολο είναι να κινηθείς νομικά, αλλά αν σε παίρνει δεν είναι κακή ιδέα. Και απέφυγε κάθε πιθανότητα φυσικής παρουσίας στον ίδιο χώρο. Αυτό που δε μας λες είναι πόσο εύκολο είναι να τον πετύχεις ξανά, σε κοινή παρέα, επαγγελματικό κύκλο, αμφιθέατρο σχολής (ειδικά τώρα τελευταία, άκουσα ότι κυκλοφορούν κάτι τελειωμένοι στις βιβλιοθήκες).
Scroll to top icon